Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( να 'χαμε να λέγαμε :: 7/2/2006 18:02:09) 

ΟΙ δηλώσεις του Γκούμα ήταν απλώς η αφορμή.

Να 'χαμε να λέγαμε

Σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τα ΜΜΕ βαίνει ο Παναθηναϊκός. Μετά την επίθεση του Γκούμα κατά των δημοσιογράφων ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, την ανακοίνωση κατά της NetMed, και την απάντηση του ΠΣΑΤ στα όσα "κατήγγειλε" ο αρχηγός των "πράσινων" ήρθε νέα ανακοίνωση του Παναθηναϊκού κατά του συνδικαλιστικού οργάνου των αθλητικών συντακτών.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ απάντησε χθες στον ΠΣΑΤ (εκμεταλλευόμενη ουσιαστικά στις ασάφειες που υπήρχαν στην ανακοίνωση του συνδέσμου) και επικαλείται τα συνταγματικά δικαιώματα του Γκούμα περί ελευθερίας έκφρασης. Έχοντας τίτλο "Άλλα λέμε, άλλα γίνονται και μερικοί άλλα γράφετε" η ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής: "Συνεπώς, κύριοι του δ.σ. του ΠΣΑΤ έχετε πολλά να κάνετε για την προστασία του επαγγέλματός σας και της ελευθερίας της έκφρασης. Στην πορεία θα διαπιστώσετε ότι οι επισημάνσεις του Γιάννη Γκούμα θα είναι πολύ επιβοηθητικές στην προσπάθειά σας αυτή" τονίζει και κλείνει με υστερόγραφο ειρωνικού ύφους: "Εμείς στη συνέχεια δεσμευόμαστε να σας ενημερώνουμε ανελλιπώς με αποδείξεις και ονόματα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές είδαν από τον Alpha το πέναλτι που δεν είδε υπέρ της Καλλιθέας και κατά του Ολυμπιακού ο διαιτητής Βασιλείου. Συγκεκριμένα το τελευταίο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής είδαν 1.013.000 άτομα με την AGB να καταγράφει ποσοστό τηλεθέασης 11% και μερίδιο 20,8%.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑΣ στο ποσοστό της ψηφοφορίας για την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με την "Ώρα" το ποσοστό ήταν 98% και σύμφωνα με την "Score" 97%. Πλημμέλημα αν σκεφτείς ότι στο σαββατιάτικο φύλλο μίας εκ των δύο, στο πρωτοσέλιδό της γινόταν λόγος για τον πύρινο λαό της ΑΕΚ έχοντας όμως τη φωτογραφία οπαδών του… Άρη.