Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( περιμενει ο σαμουρα την τελικη αποφαση του αναστοπουλου :: 19/1/2006 20:29:18) 

Ο Ευθύμης Κουλουχέρης πήρε τη φανέλα με το νούμερο 43 (πάνω) και δέχθηκε τις ευχές του Νίκου Αναστόπουλου (δεξιά).

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΣΑΜΟΥΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ένας στην αναμονή

Ο Άρης έχει αξιολογήσει ως ενδιαφέρουσα την περίπτωση του Κάμπα Σαμούρα, του επιθετικού από τη Σιέρα Λεόνε με διαβατήριο Σουηδίας, αλλά πριν καταλήξει στην απόκτησή του οριστικά επιθυμεί να διερευνήσει και κάποιες άλλες περιπτώσεις που προέκυψαν.

Ο Σαμούρα, (26.10.1981) με θητεία στη Γκέτεμποργκ και την Ασιρίσκα, είναι βραχύσωμος και ταχύς και όχι ο κλασικός επιθετικός κρούσης, ωστόσο θεωρείται μια αξιόπιστη επιλογή και αποτελεί μια ισχυρή υποψηφιότητα.

Ο Αναστόπουλος δεν έχει καταλήξει σε κάποιον από τις άλλες περιπτώσεις επιθετικών που υπάρχουν στη λίστα του, αν και χθες υπήρξαν πληροφορίες για το ενδεχόμενο απόκτησης και δεύτερου επιθετικού(!) με τα χαρακτηριστικά του παίκτη περιοχής αν καταστεί δυνατόν τις επόμενες μέρες.

Ο ΘΕΜΗΣ ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗΣ παρουσιάστηκε χθες επίσημα από την ΠΑΕ Άρης πριν από την συνέντευξη Τύπου του Αναστόπουλου και μια μέρα πριν από την ονομαστική του γιορτή. Πήρε τη φανέλα με το "43", επανέλαβε πως η επιλογή του Άρη είναι συνειδητή και αποτελεί για τον ίδιο ευκαιρία για νέο ξεκίνημα στην καριέρα του και το απόγευμα έκανε για πρώτη φορά προπόνηση με τη νέα του ομάδα, αφού γνώρισε τους συμπαίκτες του. Για την ενδεκάδα που θα παραταχθεί το απόγευμα της Δευτέρας θα προκύψουν συμπεράσματα στη σημερινή προπόνηση, καθώς χθες επιλέχθηκαν επί το πλείστον ασκήσεις κατοχής μπάλας και στο διπλό που έγινε δεν φάνηκε τίποτα σχετικό.