Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( συζητηση κωστικου - παικτων στα αποδυτηρια για τα αιτια της αγωνιστικης πτωσης :: 13/2/2006 21:49:38) 

Μπαλάφας και Σικαμπάλα προσέρχονται στις εγκαταστάσεις της Ευκαρπίας, με κατεβασμένα κεφάλια, δείγμα του κλίματος που επικρατεί.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΩΣΤΙΚΟΥ - ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ

Ο αδύναμος κρίκος

Τι να φταίει, τι να φταίει… Για πρώτη φορά, από τότε που ανέλαβε προπονητής του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Κωστίκος κράτησε τους παίκτες για μισή ώρα μέσα στα αποδυτήρια, προσπαθώντας να εξηγήσουν τα ανεξήγητα…

του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που δεν μιλιόταν από το βράδυ της Κυριακής, ζήτησε από τους παίκτες του να του πουν τη γνώμη τους, σχετικά με τα αίτια της αγωνιστικής καθίζησης και της εμφανούς αδυναμίας της ομάδας του να παίξει ποδόσφαιρο μακριά από την Τούμπα και να πάρει τα αποτελέσματα. "Πριν από ένα μήνα παίζαμε καλύτερα, τώρα γιατί δείχνουμε αυτή την εικόνα; Μέσα στο γήπεδο μας λείπει το πάθος, γιατί;" είπε ο Κωστίκος, που τα είχε με κάποιους παίκτες, στους οποίους καταλόγισε αδιαφορία.

"ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ όταν βλέπω έναν ποδοσφαιριστή να μπαίνει μέσα στο παιχνίδι και να μην τρέχει. Όποιος δεν κάνει από εδώ και στο εξής, αυτά που θέλω θα φεύγει" συμπλήρωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, πριν δώσει το λόγο στους παίκτες. Οι τελευταίοι, "φωτογράφισαν" με τον τρόπο τους τον ίδιο, ψάχνοντας τα αίτια των κακών εμφανίσεων, θεωρώντας προφανώς, ότι ως προπονητής, θα έπρεπε να έχει εντοπίσει το πρόβλημα και να βρει τις λύσεις. "Τι να πούμε εμείς… Μήπως δεν γίνονται οι σωστές επιλογές, με τον πρώτο και καλύτερο εμένα;" είπε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ενώ ο Παντελής Κωνσταντινίδης ήταν πιο δεικτικός. "Μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο και δεν ξέρουμε τι κάνουμε και τι παίζουμε. Παίρνουμε την μπάλα και δεν ξέρουμε τι να την κάνουμε, πού να την δώσουμε" είπε ο 30χρονος μέσος του ΠΑΟΚ.

ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ήταν και ο γενικός αρχηγός της ομάδας και μέλος της διοίκησης, Νίκος Παπαβραμίδης, ο οποίος ουσιαστικά πήρε το μέρος των παικτών, θεωρώντας πως υπάρχουν προβλήματα, που τους αποπροσανατολίζουν. "Τίποτα απ' όλα αυτά δεν φταίει. Τα τελευταία πέντε χρόνια στον ΠΑΟΚ, υπάρχουν πολλά προβλήματα, οικονομικά και διοικητικά. Από τον έναν διακανονισμό στον άλλον, πάρε μια επιταγή, δώσε μια επιταγή… Αυτή η κατάσταση έχει κουράσει όλους μας, πόσο μάλλον τους ποδοσφαιριστές. Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά το ζητούμενο είναι να προσπαθήσουμε όλοι μας να μη σκεφτόμαστε τα προβλήματα, αλλά να δούμε λίγο την ομάδα" είπε. Μετά από ένα μισάωρο, οι παίκτες βγήκαν στο γήπεδο για προπόνηση…