Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( σημερα κρινεται η τυχη του γαλλου επιθετικου :: 20/1/2006 20:18:08) 

Ο Σιρίλ Σαπουί κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης του Ηρακλή.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ

Αποφασίζει ο Σάββας για Σαπουΐ

Από μία προπόνηση είναι (σχεδόν) αδύνατο να βγάλει κάποιος ασφαλή συμπεράσματα για την αξία οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή. Με τη δεύτερη όμως μειώνεται σε σημαντικό βαθμό η πιθανότητα λανθασμένης εκτίμησης.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ

Στην πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ο Σιρίλ Σαπουί δεν "έβγαλε μάτια", ωστόσο έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. Στο οικογενειακό διπλό που πραγματοποιήθηκε στο μισό γήπεδο, φανέρωσε κάποιες από τις πτυχές του ταλέντου του. Ικανός στο ψηλό παιχνίδι, χρησιμοποιεί κυρίως (αν όχι αποκλειστικά) το αριστερό πόδι και έχει καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Κωφίδης όμως δεν πείστηκε ακόμη για την ετοιμότητά του και γι' αυτό το λόγο θα τον τσεκάρει στη σημερινή προπόνηση, στην οποία θα πραγματοποιηθεί οικογενειακό διπλό σε ολόκληρο το γήπεδο.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι η απόκτηση επιθετικού κρίνεται απαραίτητη μετά την παραχώρηση του Καπετάνου και η έλλειψη αξιόλογης εναλλακτικής λύσης, αυξάνει τις πιθανότητες απόκτησης του Σαπουί. Εφόσον ο Κωφίδης ανάψει το πράσινο φως, τότε ο 27χρονος φορ θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πιθανότατα για ένα χρόνο, με δικαίωμα ανανέωσης για δύο ακόμη.

ΣΤΟ ΘΕΜΑ του Ζοέλ Επαλέ δεν προέκυψε κάποια ουσιαστική εξέλιξη κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας. Οι επαφές της ΠΑΕ με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή συνεχίστηκαν και αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να βρεθεί η "χρυσή τομή" και να συνεχιστεί χωρίς προβλήματα η συνεργασία των δύο πλευρών. Ο Κωφίδης πάντως, είχε τις προηγούμενες ημέρες συνάντηση με τον Καμερουνέζο, σε μία προσπάθεια να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα.

ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ φορολογικής ενημερότητας περιμένει ο Φάνης Κατεργιαννάκης για να συζητήσει με τη διοίκηση το ενδεχόμενο τροποποίησης του ισχύοντος συμβολαίου. Επιθυμία πάντως και των δύο πλευρών είναι η παραμονή του διεθνή πορτιέρο στο ρόστερ της ομάδας.