Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( οι "απαντήσεις" του μακεδονικού - προβλήματα στον παοκ - πολυτιμότερος ο παπαμακάριος - μεγάλη έκπληξη στο ncaa :: 27/3/2006 21:00:09) 

Οι "απαντήσεις" του Μακεδονικού

Ο Μακεδονικός με τη νίκη του επί του Αμαρουσίου έκανε ένα τεράστιο βήμα για την παραμονή του στην Α1 και για τον Σωτήρη Καραποστόλου έδωσε και απαντήσεις. "Πολλοί είπαν διάφορα για το πώς κερδίσαμε μέσα στην Πάτρα και πως το παιχνίδι δεν ήταν καθαρό. Τα ακούσαμε όλα αυτά και απορήσαμε. Θέλαμε να αποδείξουμε ότι κερδίσαμε με την αξία μας και μόνο τον Απόλλωνα και πως μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι είχαμε έξι νίκες. Η νίκη μας επί του Αμαρουσίου, μιας ομάδας υπόδειγμα σε λειτουργία, οργάνωση και αποτελέσματα ήταν η καλύτερη απάντηση σε όσους μας αμφισβήτησαν. Ήταν ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε για να κλείσουμε στόματα", τόνισε χθες ο Λαρισαίος γκαρντ.

Γ. ΣΥΡ.

Προβλήματα στον ΠΑΟΚ

Τα προβλήματα δεν έλειψαν στον ΠΑΟΚ καθώς Βασιλειάδης, Ξανθόπουλος και Μακσάντσεφ ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς αλλά και ο Βεργίνης παραμένει εμπύρετος. Ο αρχηγός του Δικεφάλου αισθάνεται ακόμα πόνους στον τετρακέφαλο ενώ ο νεαρός πλέι-μέικερ έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς μετά το άσχημο χτύπημα σε φάση του προχθεσινού αγώνα και σήμερα θα εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας., Κώστα Σαμαρά. Το ίδιο δρομολόγιο για το Διαβαλκανικό κέντρο θα κάνει σήμερα το πρωί ο Μακσάντσεφ του οποίου το αιμάτωμα στο πόδι φαίνεται να έχει υποχωρήσει και θα περάσει σήμερα από υπέρηχο για να βγουν τα οριστικά συμπεράσματα αλλά και ο Σίμονς που ένοιωσε ενοχλήσεις στο πόδι κατά την χθεσινή προπόνηση.

Θ.Χ.

Πολυτιμότερος ο Παπαμακάριος

Ο Μανόλης Παπαμακάριος του Ολυμπιακού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 20ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ. Συγκέντρωσε 66 βαθμούς στην ψηφοφορία με τους Ντούσαν Σάκοτα και Μπράϊαν Μπρέισι να συμπληρώνουν την τριάδα της κορυφής.

Μεγάλη έκπληξη στο NCAA

Το κολέγιο Τζορτζ Μέισον έκανε την έκπληξη στην "τρέλα του Μάρτη" αποκλείοντας το Νο1 στο φετινό πρωτάθλημα του NCAA, το πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ, στην προημιτελική φάση. Το κέρδισε με σκορ 86-84 εκτός έδρας και προκρίθηκε για πρώτη φορά στο φάιναλ φορ, όπου και θα αντιμετωπίσει το πανεπιστήμιο της Φλόριντα. Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν το Λουϊζιάνα Στέιτ και το UCLA.

ΝΒΑ: Τα χθεσινά αποτελέσματα: Σόνικς - Σπερς 106-102, Πίστονς - Νετς 74-79, Πέισερς - Σίξερς 92-79, Μπακς - Ράπτορς 125-116, Τίμπεργουλφς - Νικς 98-94, Σέλτικς - Μπουλς 97-101, Ρόκετς - Καβαλίερς 102-104, Γκρίζλις - Μπόμπκατς 102-95, Μάτζικ - Χοκς 108-101, Μπλέιζερς - Κλίπερς 83-97, Κινγκς - Ουόριορς 83-90, Λέικερς - Χόρνετς 105-94.