Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( σοβαρη καταγγελια του γουμενου στην κοπη της πιτας :: 17/1/2006 22:24:29) 

Προσχεδιασμένα χαρακτήρισε τα επεισόδια της Κυριακής ο Γιάννης Γούμενος. Τετ α τετ Γιώργου Κούδα και Δημήτρη Σαλπιγγίδη στη χθεσινή εκδήλωση.

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ

Προσχεδιασμένα επεισόδια!

Ο εμφύλιος πόλεμος, που μαστίζει τον ΠΑΟΚ, μαίνεται με τη διοίκηση και μερίδα των οπαδών να βρίσκονται πλέον σε θέσεις μάχης, μέχρι τελικής πτώσης. Τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στην Τούμπα ήταν το κυρίαρχο θέμα ακόμη και στη χθεσινή εκδήλωση της ΠΑΕ για την κοπή της βασιλόπιτας του ποδοσφαιρικού τμήματος, με τον Γιάννη Γούμενο να κηρύσσει ουσιαστικά τον… ανένδοτο σε όσους δημιουργούν προβλήματα στον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μάλιστα, αναφέρθηκε στα γεγονότα της Κυριακής κάνοντας λόγο για προσχεδιασμένες ενέργειες! "Η χρονιά ξεκίνησε άσχημα. Έγιναν κάποια προσχεδιασμένα επεισόδια από μία συμμορία ανθρώπων, που έχουν ως στόχο να βλάψουν τον ΠΑΟΚ" είπε ο Γιάννης Γούμενος δίνοντας το στίγμα των προθέσεών του στο εγγύς μέλλον: "Θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να έρθει στο γήπεδο ο απλός φίλαθλος". Σημειολογική, άλλωστε, ήταν η ατάκα του όταν έκοψε ένα από τα κομμάτια της βασιλόπιτας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "…αυτό είναι για τους υγιείς φιλάθλους του ΠΑΟΚ".

ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ νωρίτερα οι οργανωμένοι οπαδοί της "Θύρας 4" είχαν τοποθετηθεί, μέσω του σάιτ, στην κίνηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη να πανηγυρίσει κάνοντάς τους χειρονομία να σιωπήσουν την περασμένη Κυριακή. Επί της ουσίας πρόκειται για ανακοίνωση-μνημείο σε βάρος του διεθνή φορ, στην οποία κατηγορείται ακόμη και για "…προσχεδιασμένη κίνηση πρόκλησης"! Και να ήταν μόνο αυτό… Οι εμπνευστές της ανακοίνωσης στολίζουν τον "επαγγελματία ποδοσφαιριστή Σαλπιγγίδη" με χαρακτηρισμούς όπως "αφελής ή συνειδητά συνεργός" και ειρωνείες του τύπου "…τα ηγετικά προσόντα τού εν λόγω επαγγελματία ποδοσφαιριστή είναι κοντύτερα και από το σωματικό του ανάστημα". Κλείνοντας μάλιστα την ανακοίνωσή τους, οι οπαδοί ζητούν από τον Σαλπιγγίδη "…να μην έρθει ξανά μέσα στην Τούμπα να πανηγυρίσει γκολ μπροστά μας. Ήρθε 2,5 φορές στη μέχρι σήμερα καριέρα του. Φτάνουν και περισσεύουν!"

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ τυχεροί της κοπής της βασιλόπιτας ήταν ο Γιώργος Κωστίκος και ο Στέλιος Μαλεζάς με το φλουρί να αντιστοιχεί σε 600 ευρώ και σειρά δώρων.