Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ξανθη: πενταετες συμβολαιο με τον αφρικανο αμυντικο :: 17/1/2006 21:13:08) 

Από τον Ακράτητο στην Ξάνθη ο Φραντσίσκο Ντος Σάντος Ζουέλα (αριστερά με τον Λαγό).

ΞΑΝΘΗ: ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ

Εκπληξη με Ζουέλα

Μετά τον Νταμιάν Μάνσο που άνοιξε το… χορό των μεταγραφών στην Ξάνθη, η ΠΑΕ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Φραντσίσκο Ντος Σάντος Ζουέλα

επιμέλεια ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΛΛΟΥ

Ο 23χρονος αμυντικός από την Αγκόλα, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ακράτητο, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, χωρίς ωστόσο, να γίνει γνωστό το οικονομικό μέρος της συμφωνίας. Επόμενος στόχος των Θρακιωτών είναι ο Ολλανδός επιθετικός της Γκρόνιγκεν, Κιέραν Μπέχαν. Ο παίκτης έχει αποδεχθεί την πρόταση για συμβόλαιο 2,5 ετών και απομένει η συγκατάθεση του συλλόγου, στον οποίο ανήκει, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή. Από το μικροσκόπιο του Γιάννη Ματζουράκη περνάει τις τελευταίες ημέρες ο Βούλγαρος αμυντικός μέσος της γερμανικής Άουε, Ζβέτομιρ Τσίπεφ. Στα αγωνιστικά, η ομάδα θα αντιμετωπίσει σήμερα σε φιλικό την ΠΑΕ Θράκη.

ΛΑΡΙΣΑ: Ικανοποιημένος από την νίκη επί του Πανιωνίου εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Κολομβιανό, Τζον Βιαφάρα: "Ποιος προπονητής δεν θα ήθελε αυτόν τον παίκτη στην ομάδα του. Υπάρχουν όμως δυσκολίες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής".

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Στο επεισόδιο που έγινε μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ και στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ο Φερνάντο Σάντος, αναφέρθηκε ο Γιώργος Παράσχος: "Συμμετείχε στο επεισόδιο. Δεν το είδα, αλλά μου το είπαν μετά και οι συνεργάτες μου".

ΙΩΝΙΚΟΣ: Στον Εθνικό με τη μορφή δανεισμού παραχωρήθηκε ο 28χρονος επιθετικός, Μάρτιν Μπενίτες. Μετά το χθεσινό ρεπό, οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Τσιώλη επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις.

ΕΘΝΙΚΗ: Σήμερα το μεσημέρι θα συγκεντρωθούν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, οι διεθνείς που έχουν κληθεί από τον Οτο Ρεχάγκελ για το τουρνουά στο Ριαντ της Σαουδικής Αραβίας.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ο Δημήτρης Νταμπώσης (Πιερίας) θα είναι ο διαιτητής της κυριακάτικης αναμέτρησης Αιγάλεω-Καλλιθέα για τη 16η αγωνιστική.