Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( λαβαλ :: 16/3/2006 19:32:52) 

ΛΑΒΑΛ

Εκτόνωση της "κρίσης"

Πάει στο ταμείο ο Γκάρμπα Λαβάλ (φωτογραφία). Ο Νιγηριανός μέσος συναντήθηκε χθες εκ νέου με τον Κώστα Οικονομίδη και ενημερώθηκε ότι σήμερα θα του καταβληθεί σημαντικό μέρος των οφειλομένων και τις επόμενες ημέρες θα εξοφληθεί. Το πιο πιθανό είναι μετά από αυτή την εξέλιξη, ο παίκτης να βγάλει από το μυαλό του τη σκέψη για προσφυγή στη ΦΙΦΑ, καθώς τα χρήματα που πλέον θα του οφείλονται είναι ελάχιστα (λιγότερα από 40.000 ευρώ). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λαβάλ είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν έχει εισπράξει ούτε ευρώ τους τελευταίους επτά μήνες(!) και αυτό είναι κάτι που δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της ΠΑΕ απέναντί του.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με τον πρόεδρο της επιτροπής του Καυταντζογλείου, Θανάση Μήλιο, θα έχει το πρωί ο Γιώργος Σπανουδάκης, για το θέμα της εμπορικής εκμετάλλευσης του σταδίου. Μία συνάντηση που "κλείστηκε" με παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Ορφανού, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια να δοθεί (επιτέλους) στην ΠΑΕ η δυνατότητα να έχει έσοδα από χώρους του σταδίου.

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ (1μ.μ.) είναι προγραμματισμένο άτυπο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, στο οποίο θα συζητηθούν όλα τα τρέχοντα θέματα.