Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο παοκ αντιμετωπιζει σημερα τον γυμναστικο :: 27/1/2006 21:23:55) 

Ο Κώστας Βασιλείαδης θα αγωνιστεί κανόνικα κόντρα στον Γυμναστικό.

Ο ΠΑΟΚ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ

Πλήρης στη Λάρισα

Η τελευταία εκκρεμότητα άκουγε στο όνομα Κώστας Βασιλειάδης. Μετά το χθεσινό "οκ" του γιατρού του ΠΑΟΚ, ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει πλέον όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το σημερινό σημαντικό παιχνίδι με τον Γυμναστικό στη Λάρισα (17:00). Νέος βοηθός προπονητή ο Έρνεστ Ράτζεν.

Του ΘΟΔΩΡΟΥ ΧΑΣΤΑ

Πιο ευνοϊκές συνθήκες δεν θα μπορούσε να έχει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, αυτήν τη φορά απέναντι στον Γυμναστικό. Η ανεβασμένη ψυχολογία μετά το θετικό αποτέλεσμα με τον Μακεδονικό, η έλευση του Στάνισλαβ Μακσάντσεφ, αλλά και η αποθεραπεία του Κώστα Βασιλειάδη αυξάνουν τις πιθανότητες του Δικεφάλου να "αποδράσει" με το διπλό από τη Λάρισα να… ανασάνει βαθμολογικά ακόμα περισσότερο και να κλείσει επιτυχώς τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ του ΠΑΟΚ πέρασε εκ νέου για εξετάσεις από τον γιατρό της ομάδας, Κώστα Σαμαρά. Δεν χρειάστηκε καν να τον βάλει να περάσει από υπέρηχο δίνοντάς του το ελεύθερο να αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι ανακουφίζοντας τόσο τον ίδιο που ένιωθε τόσο καιρό σαν θηρίο στο κλουβί, όσο και τον προπονητή του. Ετσι ο Μαρκόπουλος έχοντας και τον Βασιλειάδη που ήταν απών από τον προηγούμενο παιχνίδι με τον Μακεδονικό, είναι με συν δυο παίκτες στη σημερινή αναμέτρηση.

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ είναι φυσικά ο Μακσάντσεφ, που αναμένεται να δώσει σημαντικές βοήθειες στο ντεμπούτο του στην Α1. Ο Καζάκος φόργουορντ, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μόλις λίγες μέρες στην Ελλάδα, έχει δείξει ότι είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα στην ομάδα.

ΤΕΛΟΣ ανακοινώθηκε χθες η πρόσληψη του Έρνεστ Ράτζεν ως μέλος του τεχνικού τιμ. Ο πρώην βοηθός προπονητή της ΜΕΝΤ θα αναλάβει τα καθήκοντά του από 1 Φεβρουαρίου.