Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( αλλη μια νικη της ενωσης στα τελευταια λεπτα :: 15/1/2006 20:33:16) 

Στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα ο Βενγλίσκι θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Ατρόμητου χαρίζοντας τη νίκη στην ΑΕΚ.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ

Αγαπημένη συνήθεια

ΑΕΚ 2 1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η ΑΕΚ έχει αναγάγει την… τύχη σε επιστήμη, κατακτώντας μία ακόμη νίκη στο 89'. Θύμα της αυτή τη φορά ο Ατρόμητος, που ηττήθηκε με 2-1, χάρις στο γκολ του Βενγλίσκι, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 88' και στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα σκόραρε!

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΥΧΑΛΑ

Ακόμη κι έτσι όμως, η ΑΕΚ άξιζε τη νίκη όχι τόσο γιατί έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο, αλλά γιατί αν και αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο προσπάθησε περισσότερο από τον Ατρόμητο. Ελαφρώς καλύτερη από τις τελευταίες αποκαρδιωτικές της εμφανίσεις, η Ένωση προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα του Ατρόμητου από τα άκρα, αλλά γκολ έβαλε και πάλι από στημένη φάση. Στο 30' ο Σέζαρ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Λυμπερόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα έληγε με 1-0, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα δεδομένα άλλαξαν.

Ο ΓΕΩΡΓΕΑΣ απέκρουσε πάνω στη γραμμή με το χέρι το γυριστό σουτ του Κορακάκη, ο Νικολαΐδης υπέδειξε το πέναλτι, απέβαλε τον Καλαματιανό και ο Ζαχαρόπουλος ευστοχώντας ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Κι ενώ όλοι θα περίμεναν τον Ατρόμητο να έχει το πάνω χέρι στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ ήταν αυτή που κυριάρχησε πλήρως. Οι παίκτες του Παράσχου έμειναν ταμπουρωμένοι στις θέσεις τους, η ΑΕΚ δημιούργησε κάποιες φάσεις, κυρίως λόγω του απαράδεκτου Μιχαηλίδη, που στο 89' έκανε κακή έξοδο, ο Βενγλίσκι κέρδισε την κόντρα και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Εκτός της αποβολής του Γεωργέα, ο Νικολάΐδης (Θεσσαλονίκης) "κιτρίνισε" τους Κόντη, Κατσουράνη, Ραγκουέλ, Παππά, Ζαχαρόπουλο, Ντοέ,

ΑΕΚ: Σορεντίνο, Μάλμπασα, Τσιρίλο, Αλεξόπουλος, Γεωργέας, Κατσουράνης, Τσάνκο (60' Λάκης), Ίβιτς, Ζούλιο Σέζαρ (88' Βενγλίσκι), Σοάρες (46' Κόντης), Λυμπερόπουλος. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Γελαδάρης, Μικές, Χάλαρης, Κούτσης, Δήμος (62' Σωτήρχος), Παππάς, Καραδήμος (58' Ντοέ), Ραγκουέλ, Κορακάκης (84' Κατεμής), Ζαχαρόπουλος.