Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο ρωσος ειναι οτι πιο ποιοτικο διαθετει στην ομαδα του ο αρης :: 31/1/2006 22:09:13) 

Με κάθε τρόπο προσπάθησαν οι παίκτες του Πανιωνίου να σταματήσουν τον Νικολάι Πάντιους.

Ο ΡΩΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ο ΑΡΗΣ

Ολα τα λεφτά ο Πάντιους

Οι άνθρωποι του Άρη μάλλον θα πρέπει να επιταχύνουν τις διαπραγματεύσεις με τον Νικολάι Πάντιους και να κάνουν πράξη τις επιθυμίες του, για να τον κρατήσουν για πάντα στην Θεσσαλονίκη. Ο Ρώσος γκαρντ ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα στη νίκη και ουσιαστικά στην επόμενη φάση του ULEB Cup.

Είναι απαίτηση των φιλάθλων η παραμονή του Πάντιους, που χθες έστειλε άλλο ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για την ποιότητα και την αξία του ως παίκτης. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και οι δυο πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις, όμως η πλειοψηφία του κόσμου του Άρη σκεφτόταν χθες "ας του δώσουν όσα ζητήσει για να τον κρατήσουν". Η διοίκηση σαφώς και κάνει προσπάθειες για να ανανεώσει το συμβόλαιο του Πάντιους, σαφώς και ακόμα είναι νωρίς, όμως ίσως ο Ρώσος είναι ξεχωριστή περίπτωση.

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ προπονητές παραδέχτηκαν πως η παρουσία του Πάντιους έπαιξε τον καθοριστικότερο ρόλο στην έκβαση του χθεσινού αγώνα. "Στο πρώτο μέρος δεν εκτελέσαμε σωστά απέναντι στην ζώνη, όμως στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Σαφώς ο Πάντιους πήρε τα κρίσιμα σουτ και τα έβαλε, όπως πήραμε βοήθεια μέσα στο καλάθι από τον Ουίλκινσον", παραδέχτηκε ο τεχνικός του Άρη Αντρέα Ματζόν.

Ο Νίκος Λινάρδος ήταν πιο… απόλυτος για τον ρόλο του Πάντιους στην τελευταία περίοδο: "Ο Πάντιους ήταν το κλειδί για την νίκη του Άρη. Ο Σάββας (Ηλιάδης) που έπαιξε και καλή άμυνα, στο τέλος ίσως ήταν κουρασμένος και δεν μπόρεσε να βγάλει καλές άμυνες με τις βοήθειες στον Πάντιους, που πέτυχε σε τρία καθοριστικά τρίποντα". ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΤΖΟΝ σημαντικό ρόλο έπαιξε και το ότι μπόρεσαν οι παίκτες του να περιορίσουν τη δράση του Οικονόμου από τα 6,25μ. "Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο στην άμυνα, να προστατεύσουμε την ομάδα από τα τρίποντα του Οικονόμου ή τα εύκολα σουτ και νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά".