Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( τι ειπαν οι νεοι παικτες :: 31/1/2006 20:53:42) 

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Ενας ο στόχος με υποσχέσεις

Λίγα λόγια και προαναγγελία… για πολλή προσπάθεια, ώστε να βοηθήσουν άμεσα τη νέα τους ομάδα από τα νέα αποκτήματα του Άρη. Ο Πάουλο Ντα Κόστα, ο Νίκος Σκαρμούτσος και ο Σεμπαστιάν Φλόρες, ακολούθησαν ενιαία γραμμή: "Στόχος μας ο στόχος της ομάδας".

Ο Πορτογάλος (έξι φορές διεθνής με την εθνική της χώρας του) έκανε χθες για πρώτη φορά προπόνηση με τον Άρη και για την έναρξη της εν Ελλάδι καριέρας του, μιλώντας στον ExtraSport είπε: "Δεν μου αρέσει να υπόσχομαι, αλλά αυτό που μπορώ να πω στους φιλάθλους της ομάδας είναι πως θα προσπαθήσω να παίξω καλό ποδόσφαιρο για να υπάρχει καλό θέαμα και να πετύχουμε όλοι τους στόχους μας".

Ο ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ, από το αεροδρόμιο βρέθηκε αμέσως στο Νέο Ρύσιο. Έκανε και αυτός πρώτη φορά προπόνηση με τα χρώματα του Άρη και έδειχνε πολύ ικανοποιημένος: "Είναι μια νέα αρχή για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αναστόπουλο για το προσωπικό ενδιαφέρον και τη διοίκηση για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και θα προσπαθήσω σκληρά για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη τους. Ο στόχος μου είναι να επιστρέψει στην Α' εθνική ο Άρης. Αν τα καταφέρει, όπως και πιστεύω ακράδαντα ότι θα γίνει, θα είμαι κι εγώ ικανοποιημένος".

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ πιάνει δουλειά και ο Σεμπαστιάν Φλόρες, που χθες το βράδυ ήρθε στη Θεσσαλονίκη και τόνισε πως "έμαθα ότι πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα και είμαι ευχαριστημένος που θα παίξω γι αυτήν ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχει".