Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( κυανόλευκα :: 31/1/2006 20:09:52) 

κυανόλευκα

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) δεν σκοπεύει να παρατήσει την υπόθεση που αφορά τα χρέη της ΠΑΕ Ηρακλής. Μετά τον τετράωρο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Μίκρας, ζητήθηκε από το προεδρείο του ΣΦΗ "Παπάφη" να καταθέσει για το συγκεκριμένο θέμα. Εντός της εβδομάδας ο πρόεδρος του συνδέσμου Φώτης Θέος θα βρεθεί στα γραφεία της υπηρεσίας και θα παραθέσει όλα τα στοιχεία που έχει στα χέρια του και για τα οποία προκύπτουν πολλά ερωτηματικά.

ΚΥΚΛΟ επαφών με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, των οποίων το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, άνοιξε η ΠΑΕ. Εδώ και αρκετές ημέρες έχουν ξεκινήσει επαφές με τους Κώστα Καπετάνο, Μπάμπη Περπερίδη, Κώστα Διαμαντίδη, Γιάννη Παπαποστόλου και Κώστα Στεφανή, οι οποίοι το καλοκαίρι μένουν ελεύθεροι, καθώς δεν ισχύουν πλέον οι μονομερείς ανανεώσεις.

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ θα πραγματοποιηθούν και με τον Γιώργο Αμπάρη, στον οποίο θα προταθεί επέκταση του συμβολαίου (λήγει τον Ιούνιο του 2007) μέχρι το καλοκαίρι του 2009. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες ότι τροποποιήθηκε το συμβόλαιο του Γιώργου Μπαντή. Έχει την ίδια διάρκεια με το προηγούμενο (έως 30/6/2008), αλλά περιέχει ευνοϊκότερους οικονομικά όρους.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΠΑΕ κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ Ηρακλής και το γενικό αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος Γρηγόρη Φανάρα, για την Παρασκευή στις 9.30 π.μ. Η κλήση αφορά όσα συνέβησαν στον αγώνα με την ΑΕΚ και συγκεκριμένα την αποβολή του Φανάρα για διαμαρτυρία, τους πανηγυρισμούς (άνευ βιαιοπραγιών, όπως σημειώνεται) εντός του περιβάλλοντα χώρου, τα υβριστικά συνθήματα και την πυροδότηση ενός πυρσού από την πλευρά των φίλων της ομάδας.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, παραβρέθηκαν στη χθεσινή εκδήλωση εγκαινίων του γραφείου του αθλητικού δικαστή Θεσσαλονίκης. Τους "κυανόλευκους" εκπροσώπησαν οι κύριοι Γιώργος Σπανουδάκης, Κώστας Παπαζαφειρίου και Γιάννης Σαρηκεχαγιάς. Στο περιθώριο της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία ακόμη μίας συζήτησης με τον υφυπουργό Πολιτισμού, αρμόδιο θεμάτων Αθλητισμού, Γιώργο Ορφανό, αλλά και με τον αντιπρόεδρο της ΕΠΑΕ Βίκτορα Μητρόπουλο.