Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( μάθε παιδί μου... σκι :: 31/1/2006 19:15:28) 

Μάθε παιδί μου… σκι

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των αθλητικών συντακτών στο χθεσινό σεμινάριο για τους 20ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν στο Τορίνο, από τις 10 έως τις 26 Φεβρουαρίου 2006.

ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ του σεμιναρίου, που έγιναν στα γραφεία του ΠΣΑΤ, συντόνισε ο συνάδελφος Γιάννη Μαμουζέλος, ενώ από την πλευρά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομικών (ΕΟΧ), έδωσαν το παρών οι τεχνικοί σύμβουλοι Μιχάλης Ζουράρης και Τιμολέων Τσουρέκας, καθώς και η υπεύθυνη επικοινωνίας Μελίτα Τσουτρέλη.

Τους συναδέλφους καλωσόρισε, εκ μέρους του Δ.Σ., ο Α' αντιπρόεδρος, Παύλος Γερακάρης, ο οποίος τόνισε τη σημασία, που έχει η οργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων για τους επαγγελματίες αθλητικούς συντάκτες του ΠΣΑΤ.

ΚΑΤΑ ΤΗ δίωρη και πλέον διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν οι τεχνικοί όροι και κανονισμοί των αγωνισμάτων, που θα ισχύσουν στους 20ους Χειμερινούς Αγώνες, όπου θα δώσουν το παρών 2.550 αθλητές, από 50 χώρες, εκ των οποίων οι πέντε θα είναι Έλληνες.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ επιμορφωτικό σεμινάριο θα έχει θέμα τα αθλήματα των Παραολυμπιακών Αγώνων και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές παρακολούθησαν το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την AGB τον αγώνα παρακολούθησαν 1.189.000 άτομα με τον Alpha να καταγράφει ποσοστό τηλεθέασης 12,9% και μερίδιο 25,2%.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ των αθλητικών μεταδόσεων της ερχόμενης εβδομάδας ανακοίνωσε η ΕΤ3. Συγκεκριμένα την Τρίτη (7/2-20.15) θα μεταδοθεί ο επαναληπτικός αγώνας μεταξύ Άρη και Πανιωνίου για το ULEB CUP, την Τετάρτη (8/2-14.45) η ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και τον Εθνικό Αστέρα και το βράδυ της ίδιας μέρας (20.30) από το κλειστό του Ευόσμου, ο πρώτος αγώνας του Ηρακλή με τη Χότβολεϊ Βιέννης για τη δεύτερη φάση του Τσάμπιονς λιγκ του βόλεϊ.