Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( απο τους ηρακλειδεις :: 20/2/2006 23:34:10) 

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ

Σπασμένα καθίσματα και απογοήτευση

Στα καθίσματα εκτόνωσαν την πικρία τους για τη χλομή εμφάνιση και την ήττα οι οπαδοί του Ηρακλή, οι οποίοι έσπασαν γύρω στα δέκα καρεκλάκια της Θύρας 4. Εξάλλου, οι περίπου εκατό "κυανόλευκοι" οπαδοί που παρακολούθησαν το ματς από την εξέδρα των επισήμων αποχώρησαν στο 80', εμφανώς απογοητευμένοι από το θέαμα που είχαν αντικρίσει.

ΧΑΝΕΙ το ματς με το Αιγάλεω ο Κόβατς, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Ο Σλοβάκος γκολκίπερ "πλήρωσε" για την καθυστέρηση που προκαλούσαν τα παιδιά που επανέφεραν τις μπάλες. Ο διαιτητής του έδειξε κάρτα.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ κέρδισε ο Απόλλων σε αγώνα του φετινού πρωταθλήματος που έγινε Δευτέρα, αφού μέχρι πρότινος μετρούσε 0/3 (μία ισοπαλία, δύο ήττες).

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ έδειξαν οι αστυνομικές δυνάμεις πριν από τη σέντρα, όταν ένας οπαδός του Ηρακλή εισέβαλε στο γήπεδο και έδινε ρυθμό στα χειροκροτήματα της "κυανόλευκης" εξέδρας. Οι αστυνομικοί έσπευσαν να συλλάβουν τον συγκεκριμένο οπαδό, ο οποίος δεν είχε προκαλέσει, ενώ την ίδια ώρα αρκετοί υποστηρικτές του Απόλλωνα… έκοβαν βόλτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, πλησίασαν τον συλληφθέντα και τον έφτυναν, με την ανοχή των αστυνομικών, που επιδείκνυαν πλήρη αδιαφορία…

ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να θυμηθούν την κοινή τους πορεία στον Ηρακλή είχαν πριν από τη σέντρα ο Δημήτρης Ιωάννου και οι πρώην συμπαίκτες του, Κώστας Καπετάνος και Παναγιώτης Λαγός. Ταυτόχρονα, ο Μερκούρης Καραλιόπουλος και ο Φάνης Κατεργιαννάκης έλεγαν τα δικά τους, αφού οι δυο τους είχαν συνυπάρξει στον Άρη.

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ αποδείχθηκε το επίσημο πρόγραμμα του αγώνα, το οποίο διένειμε η ΠΑΕ Απόλλων, αφού στο εξώφυλλο απεικονιζόταν ο πανηγυρισμός του Καρίμ Μουζαουί από το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, με τον Ατρόμητο. Όπως ακριβώς είχε συμβεί και τότε, ο Γαλλοαλγερινός φορ πανηγύρισε ξανά, αφού χρίστηκε και πάλι σκόρερ.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ άφησε ο Μάκης Κατσαβάκης τους Ουέλινγκτον και Καραμανλή. Μάλιστα, για το Βραζιλιάνο αυτή ήταν η πρώτη φορά που έμεινε εκτός 18άδας του Απόλλωνα. Εξάλλου, μόνος του προπονήθηκε πριν από το παιχνίδι ο Σωκράτης Φυτανίδης, που έτρεξε υπό τις οδηγίες του γυμναστή Τάκη Μπασμπανά, αφού δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο ματς λόγω τιμωρίας.