Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( πενα χαρισε ο βαβως στον γιαννακη :: 2/2/2006 20:30:35) 

ΠΕΝΑ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΒΑΒΩΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ

Δώρο με υπονοούμενο

Δείπνο στα μέλη της ομάδας του Αμαρουσίου παρέθεσε το βράδυ της Τετάρτης ο πρόεδρός της, Άρης Βωβός, ο οποίος επιφύλασσε και ένα δώρο έκπληξη για τον προπονητή Παναγιώτη Γιαννάκη. Ηταν μια χρυσή πένα, την οποία όταν παρέδιδε στον "Δράκο" ο κύριος Βωβός συνόδευσε "…με την αγάπη μας και με την ευχή να την χρησιμοποιήσεις για να υπογράψεις το νέο σου συμβόλαιο με το Μαρούσι-HONDA και την Εθνική". Φανερά ξαφνιασμένος από την έκπληξη, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, τόνισε με τη σειρά του: "Ευχαριστώ πολύ για το δώρο. Αυτό που θέλω να επαναλαμβάνω σε κάθε ευκαιρία είναι ότι πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες. Χωρίς την θέληση και την προσπάθεια που κάνουν αυτά τα παιδιά ή εκείνα με τα οποία συνεργάστηκα στην Εθνική ομάδα τίποτα δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε".

Πόρτα εξόδου για Χάντερ

Παρελθόν λογικά θα πρέπει να θεωρείται από τον Παναθηναϊκό ο Μπράντον Χάντερ. Ο Αμερικανός υπέστη κάταγμα στο 4ο μετατάρσιο στο παιχνίδι με την Ορτέζ και πλέον το μέλλον του στους "πράσινους" κρίνεται αβέβαιο. Όσον αφορά στο πρόβλημα του Βλάνταν Σκεπάνοβιτς, ο οποίος γύρισε το πόδι του στον ίδιο αγώνα, δεν είναι κάτι σοβαρό και λογικά δεν θα χάσει κάποιο παιχνίδι.

Ρεαλιστής ο Πιλαφίδης

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Γυμναστικού ενόψει του δύσκολου αυριανού παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Πιλαφίδης, παραδέχεται ότι ο αντίπαλος είναι σπουδαίος, αλλά δεσμεύεται ότι η ομάδα του θα κάνει το παν για τη νίκη: "Για τον αγώνα του Σαββάτου υπάρχει φαβορί κι αυτό είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει πολύ δυνατή ομάδα. Όμως εμείς παλεύουμε όλους τους αγώνες, έτσι θα κάνουμε και το Σάββατο. Θέλουμε για μία ακόμα φορά να παίξουμε καλό μπάσκετ, όπως κάναμε στους περισσότερους μέχρι τώρα αγώνες".