Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( σχεδον πληρης ο παοκ :: 2/2/2006 20:25:27) 

Ο Τρι Σίμονς είναι ο μοναδικός παίκτης που απουσίασε από τη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΡΗΣ Ο ΠΑΟΚ

Απών μόνο ο Σίμονς

Μετά από μια προετοιμασία γεμάτη προβλήματα και πολλές απουσίες στις προπονήσεις της ομάδας, μόνο ο Τρέι Σίμονς απέμεινε στη λίστα του ιατρικού δελτίου του ΠΑΟΚ. Ο 23χρονος Αμερικανός δεν πήρε μέρος ούτε χθες στην προπόνηση της ομάδας, καθώς συνεχίζει να το ταλαιπωρεί το πρόβλημα που έχει στο πέλμα. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου εκφράζουν την αισιοδοξία ότι ο Σίμονς θα επιστρέψει σήμερα σε ρυθμούς προετοιμασίας και θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Από την άλλη, στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου τέθηκε και πάλι από χθες ο Βασίλης Ξανθόπουλος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αυχένα, ενώ το ίδιο ίσχυσε και με τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, ο οποίος ανάρρωσε πλήρως από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες μέρες.

ΜΕΣΑ ΣΤΑ προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει όλη την βδομάδα, ο Σούλης Μαρκόπουλος προσπάθησε να επικεντρώσει την προσοχή του και στην καλύτερη ενσωμάτωση του Στάνισλαβ Μακσάντσεφ, από τον οποίον άλλωστε περιμένει αρκετά στα προσεχή παιχνίδια. "Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Δεν είμαστε ακόμα στη φόρμα που θα θέλαμε, αλλά προσπαθούμε καθημερινά. Η ΑΕΚ μαθαίνω, ότι είναι ομάδα Ευρωλίγκας, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει. Εμείς θα πάμε για τη νίκη" δήλωνε χθες ο Καζάκος φόργουορντ του Δικεφάλου.

ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ Δεκεμβρίου πληρώθηκαν χθες οι παίκτες του ΠΑΟΚ ενώ τέλος, σήμερα πριν από την απογευματινή προπόνηση θα γίνει η κοπή της πίτας της ανδρικής ομάδας.

Θ.ΧΑΣΤΑΣ