Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( νούμερα και... νούμερα :: 20/2/2006 19:54:17) 

Ριβάλντο και πάσης… AGB.

Νούμερα και… νούμερα

Αυτό μας έλειπε… Να κερδίσει ο… Ιάσων Τριανταφυλλίδης τον Ριβάλντο. Ποιο Fame Story και ποιο Dream Show, όταν υπάρχει ντέρμπι. Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Ο Alpha μπορεί να έχασε την Αλιμπέρτη από τον ΑΝΤ1, αλλά πήρε το αίμα του πίσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να ρίξει την πρεμιέρα της… συνήθειας που έγινε λατρεία στο καναβάτσο της AGB.

ΣΥΜΦΩΝΑ λοιπόν με τα μηχανάκια της εταιρείας μέτρησης τηλεθέασης κορυφαίο κυριακάτικο πρόγραμμα ήταν το ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ. Συγκεκριμένα τον αγώνα του Καραϊσκάκη παρακολούθησαν κατά μέσο λεπτό 1.589.000 άτομα με τον Alpha να έχει στη διάρκειά του ποσοστό τηλεθέασης 17% και μερίδιο 37,2%. Δεύτερο και καταϊδρωμένο το Fame Story με 1.410.000 άτομα (δυστυχώς υπάρχουν πολλοί τέτοιοι) με 15,2% και 37,3% αντίστοιχα.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τα νούμερα και του "Παίξτε Μπάλα" με το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι. Για σχεδόν μιάμιση ώρα, μετά το τέλος του παιχνιδιού στον Alpha παρέμειναν 663.000 με την εκπομπή να πιάνει ποσοστό τηλεθέασης 13,9% . ΕΠΟΜΕΝΩΣ, αφού το Fame Story δεν… μπορεί να πιάσει νούμερα υψηλότερα ενός ελληνικού ντέρμπι το ερώτημα πλέον είναι αν μπορεί το Τσάμπιονς λιγκ. Πρώτες αποδείξεις απόψε, με την είσοδο του θεσμού στη φάση των "16".

ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ ανοίγει στις 21.45 η ΝΕΤ με την απευθείας από το Ολυμπιακό στάδιο του Μονάχου πρώτου αγώνα της Μπάγερν με τη Μίλαν, σε περιγραφή του Κώστα Βερνίκου. Αμέσως μετά εκτενή στιγμιότυπα από τα παιχνίδια Αϊντχόφεν - Λιόν, Μπενφίκα - Λίβερπουλ και σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση η αναμέτρηση Ρεάλ - Άρσεναλ σε περιγραφή του Αλέκου Θεοφιλόπουλου.