Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( το σουπερ γκολ του σκαρμουτσου εστειλε τον αρη στην τριαδα με τη νικη επι του θρασυβουλου :: 19/2/2006 21:53:42) 

Ο Νίκος Σκαρμούτσος με εντυπωσιακό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και τον 'Αρη στην τρίτη θέση.

ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ

Φυλή της ζωής

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΥΧΑΛΑ

Ένα εξαιρετικής ομορφιάς γκολ του Νίκου Σκαρμούτσου, πέντε λεπτά πριν να συμπληρωθεί το ενενηντάλεπτο, έδωσε την ολόχρυση νίκη στον Άρη που έφυγε από τη Φυλή με τους τρεις πόντους, αφήνοντας τον Θρασύβουλο με την όρεξη.

Ο… γνωστός Άρης του Νίκου Αναστόπουλου, αν και πέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές στην πρώτη ώρα του αγώνα, όσο κυλούσαν τα λεπτά, τόσο περισσότερο έδειχνε ικανός για το διπλό και στο τέλος ομάδα και λαός (1.000 "κιτρινόμαυροι" έστησαν το δικό τους πάρτι) φώναζαν "ερχόμαστε".

Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας όπως παραδέχθηκαν και οι δύο προπονητές, αν και στα πρώτα πέντε λεπτά είχε δαιμονισμένο ρυθμό.

ΜΟΛΙΣ στο 2' ο Αθανασιάδης βρέθηκε ξεχασμένος στην περιοχή με τον Μπούτσεκ να διώχνει σε κόρνερ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ράπτης απογειώθηκε διώχνοντας σε κόρνερ τη βολίδα του Μωυσιάδη. Στο 10' ο Αθανασιάδης και πάλι δεν εκμεταλλεύτηκε την κακή εκτίμηση του Ντεκάμπ χάνοντας το κοντρόλ προ του Μπούτσεκ, ενώ μετά το 15' το παιχνίδι έχασε εντελώς το ρυθμό του και μόνο οι εμπνεύσεις του Λεονάρντο άξιζαν προσοχής. Ο Άρης είχε πρόβλημα στη μεσαία γραμμή (δεν βοηθούσε κι ο αγωνιστικός χώρος), ο Πάουλο Κόστα ήταν εκτός ρυθμού κι έτσι οι γηπεδούχοι φαίνονταν να στέκονται καλύτερα στο γήπεδο.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ της επανάληψης, ο Λεονάρντο έκανε εκπληκτική προσπάθεια, αλλά ο Μπούτσεκ με τα ακροδάκτυλα έδιωξε τη σέντρα σουτ που επιχείρησε και ο Αναστόπουλος είδε με ανακούφιση τον νεαρό Βραζιλιάνο να περνά στο 60' στον πάγκο (λόγω τραυματισμού).

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Άρης ήταν ο κυρίαρχος ενώ ήδη στο 58' είχε χάσει καλή ευκαιρία με τον Ντεκάμπ. Στο 72' ο Σκαρμούτσος έδωσε μισό γκολ στον Κάσερες που αστόχησε στο τετ α τετ, αλλά ακολούθησε η αποβολή του Κουτσοκώστα που έγειρε κι άλλο την πλάστιγγα υπέρ των "κίτρινων".

Η ΠΙΕΣΗ ήταν πλέον ασφυκτική, αλλά η βροχή που έπεφτε έκανε ακόμη πιο δύσκολη τη προσπάθεια των φιλοξενούμενων, που λυτρώθηκαν στο 85' όταν μετά το κλέψιμο του Παπαδόπουλου, ο Σκαρμούτσος με άπιαστο σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Ράπτη και τους οπαδούς της ομάδας του στα ουράνια. Ο Κοντογιαννίδης (Ξάνθης) έδειξε κίτρινη στους Παπαθανασίου, Βασιλείου, Κωτσή, Ευθυμίου, Γόγολο και απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Κουτσοκώστα.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Ράπτης, Παπαθανασίου, Σύρος, Βασιλείου, Τσβετάνοφ, Κωτσής, Ευθυμίου, Λεονάρντο (60' Κατσίκης), Άγγος Κ. (62' Γιαννακίδης), Αθανασιάδης (76' Σανμαρτεάν), Κουτσοκώστας. ΆΡΗΣ: Μπούτσεκ, Αμπελάς, Παπαδόπουλος, Ντεκαμπ, Γόγολος, Ντομορό, Νεμπεγλέρας, Κόστα (64' Γκαρσία), Μωυσιάδης (88' Κουλουχέρης), Σκαρμούτσος, Κάσερες (79' Γκουγκουλιάς).