Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( tρίποντα από το παρασκήνιο :: 17/2/2006 20:31:24) 

Tρίποντα από το παρασκήνιο

Γράφει ο ΠΑΡΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΙΔΗΣ

ΤΙ ΕΠΙΑΣΑΝ "οι κεραίες" μου; Ότι ο Παναθηναϊκός έκλεισε από τώρα τον Δήμο Ντικούδη. Η μεταγραφή του λένε οι πληροφορίες θα στοιχίσει δύο εκατ. ευρώ και θα ανακοινωθεί το καλοκαίρι. Για την ώρα πάντως οι αδελφοί "Ντάλτον" είναι ανάστατοι από άλλες φήμες που προέκυψαν και σύμφωνα με τις οποίες κατηφορίζει για την Κηφισιά και το ΟΑΚΑ ο Παπαλουκάς.

ΕΜΑΘΕ τα καθέκαστα ο Λάκοβιτς και ξαφνικά ξέχασε να βάζει την μπάλα στο καλάθι. Οπότε αναγκάσθηκαν οι "Ντάλτον" και ο Ζέλικο να διαψεύσουν κατηγορηματικά την πληροφορία που την έκανε πρωτοσέλιδο "πράσινη" αθλητική εφημερίδα.

ΟΜΟΓΕΝΗΣ παίκτης "λαβράκι" εμφανίστηκε στο Σικάγο. Είναι 17 ετών έχει ύψος 2,15 μ. και έχει μητέρα Ελληνίδα. Την υπόθεση πήγανε να την διαλευκάνουν εκ μέρους της ΕΟΚ ο Κόνιαρης με τον Μανουσέλη.

ΕΠΡΕΠΕ να επιστρέψει τελικά ένας προπονητής της παλιάς φρουράς των κόουτς, ο Σούλης Μαρκόπουλος, για να "μεταμορφωθεί" ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΝΤΩΣ, για να είμαστε ειλικρινείς, η πορεία της νέας γενιάς των κόουτς δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες των παραγόντων των περισσότερων ομάδων.

ΔΕΝ είναι τυχαίο λοιπόν, το γεγονός που σας αποκαλύπτω σήμερα. Μια μεγάλη ομάδα της Αθήνας πλησίασε πριν από δύο ημέρες, για δεύτερη φορά τον Ευθύμη Κιουμουρτζόγλου και τον βολιδοσκόπησε για μια πιθανή συνεργασία μαζί του το καλοκαίρι. Και ο Ευθύμης, από ό,τι έμαθα, δεν είναι αρνητικός.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν θα προκύψει τελικά αυτός ο "γάμος", αλλά το σίγουρο είναι ότι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στο προσκήνιο των τεχνικών που ανήκουν στην παλιά φρουρά.

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ο Τσάβας από τη σκληρή δουλειά και αποφάσισε λίγο να χαλαρώσει. Έμαθα λοιπόν ότι ετοιμάζει τις αποσκευές του για την Ταϊλάνδη. Καλή "χαλάρωση", κόουτς.

ΜΟΥ το αποκάλυψε ο μεγάλος Γιωργής Μπουσβάρος και δεν έχω κανένα λόγο να μην τον πιστέψω.

ΥΠΑΡΧΕΙ μου είπε λόχος υποστήριξης της "Γένεσις". Τον αποτελούν οι κ.κ. Ρωσσίδης, Τσιαμπούρης, Κωλέττης, Αβάνογλου, Πυργίδης και "Ζικ-Ζακ" (Ζαν Ρεβάχ).

ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕ την περασμένη Τετάρτη το βράδυ μετά "το ναυάγιο" του Άρη με την ΑΕΚ, σε μια κρίσιμη σύσκεψη σε ταβέρνα "της Διαγωνίου". Και τι αποφάνθηκαν οι παλιοί αυτοί μπασκετικοί φίλοι του Άρη; Ότι το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι "οριακό". Γιατί αν χάσει ο Άρης θα πάει δύο χρόνια πίσω "η κίτρινη ομάδα". Δεν έχουν και άδικο.

ΛΕΓΕΤΑΙ ότι ο Μισράχι "οδεύει" για την προεδρία της FIBA Ευρώπης στη θέση του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Εγώ ένα πράγμα ξέρω. Ότι "Ο Αϊ-Γιώργης" θα αποχαιρετήσει "το τιμόνι" της FIBA μόνον όταν το θέλει ο ίδιος.

ΤΙ ΕΜΑΘΑ; Προέκυψε διχογνωμία (κόντρα) Κακιούση - Γιατζόγλου; Το περίμενα να σας πω. Ο Λευτεράκης έχει μάθει να διαλέγει αυτός τους παίκτες και όχι οι άλλοι.

Μετά τον Σούλη Μαρκόπουλο και ο Ευθύμης Κουμουρτζόγλου επιστρέφει σύντομα στο προσκήνιο