Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( τα κοκκινομαυρα :: 19/3/2006 22:27:25) 

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΑ

ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ παιχνίδι η παρουσία τους δεν πέρασε απαρατήρητη από τους φιλάθλους του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Οι δύο κυρίες (φωτογραφία) μόνο άγνωστες δεν είναι στο "κοκκινόμαυρο" κοινό, που βρέθηκε στις κερκίδες των επισήμων. Πρόκειται για τις συντρόφους των Μουράφσκι και Χριστοφορίδη, οι οποίες κάνουν παρέα εκτός γηπέδου και δεν χάνουν παιχνίδι των αγαπημένων τους. Αυτή τη φορά κοντά τους ήταν και ο "Σουηδός", ο οποίος ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ συζήτησης στις τάξεις των φιλάθλων δεν ήταν άλλο από την κατασκευή νέου γηπέδου. Η δημοσιοποίηση των σχεδίων από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θόδωρο Κιουπτσίδη, ήταν η απάντηση προς του επικριτές του, αλλά ο σύλλογος των παλαιμάχων με επικεφαλής τον πρόεδρο Απόστολο Παπαδόπουλο ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τον Ερασιτέχνη στις επικείμενες αρχαιρεσίες που θα γίνουν τον προσεχή Ιούνιο. ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ανάμεσα στον Μάτσι Μουράφσκι και τον Μάκη Κατσαβάκη θεωρείται λήξαν. Ο Σερραίος τεχνικός μετά τη μεταμέλεια που επέδειξε ο Πολωνός αμυντικός τον συμπεριέλαβε στην δεκαοκτάδα, αλλά δεν τον ξεκίνησε στο βασικό σχήμα. Τελικά, στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μουράφσκι πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Αμπονσά και έδωσε λύσεις στο κέντρο της άμυνας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της δεκαοκτάδας του Απόλλωνα δεν έκρυβε καμία έκπληξη. Ο τεχνικός της ομάδας Μάκης Κατσαβάκης απέκλεισε τους Δημήτρη Καραμανλή και Μιχάλη Μπόλο και προτίμησε να έχει στον πάγκο περισσότερους επιθετικούς παίκτες, όπως οι Μουζαουί, Ουέλινγκτον και Πόπαρα και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα να τους ρίξει στο παιχνίδι.

ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ συνθήματα κατά της μητέρας του Μιχάλη Γερμανάκου δεν πέρασαν απαρατήρητα. Ο Αθηναίος ρέφερι στο 70' διέκοψε το παιχνίδι και ζήτησε από τον τέταρτο διαιτητή να γίνουν συστάσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Προσωρινά οι φίλαθλοι του Απόλλωνα σταμάτησαν να αποδοκιμάζουν, αλλά στο τέλος του αγώνα συνέχισαν τα… γαλλικά τους.