Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( διασταση αποψεων στην πρωτη επαφη οικονομιδη-κατεργιαννακη :: 10/1/2006 19:59:20) 

Μείωση αποδοχών κατά 50% προτάθηκε στον Φάνη Κατεργιαννάκη.

ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ-ΚΑΤΕΡΓΙΑΝΝΑΚΗ

Κρίνεται ασύμφορος

"Αυτό που γίνεται με τον Φάνη Κατεργιαννάκη είναι απάνθρωπο", έλεγαν και ξανάλεγαν τόσο καιρό οι στενοί συνεργάτες του Γιώργου Σπανουδάκη. Οι ίδιοι ακριβώς που πριν ακόμη αποκτήσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση δελτίου, του πρότειναν μείωση 50% στις "πάγιες" αποδοχές του

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ

"Δεν μπορεί ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας να έχει συμβόλαιο 50.000 ευρώ και ο αναπληρωματικός σχεδόν το τριπλάσιο", υποστηρίζουν οι διοικούντες της ΠΑΕ. Το επιχείρημα είναι λογικό, ωστόσο πριν αναλάβουν τις τύχες της εταιρίας ποτέ δεν το χρησιμοποίησαν –για ευνόητους λόγους-, αν και γνώριζαν ότι το διετές συμβόλαιο προέβλεπε ετήσιες αποδοχές ύψους 140.000 ευρώ. Χθες το απόγευμα ο Κατεργιαννάκης συναντήθηκε με το νέο τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Κώστα Οικονομίδη, ο οποίος του πρότεινε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με αποδοχές 70.000 ευρώ και διάφορα πριμ. Η απάντηση του διεθνή πορτιέρο θα δοθεί σήμερα.

ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ λύσης του συμβολαίου με τον Αλεμάο βρίσκεται η ΠΑΕ. Το μεσημέρι έγινε η πρώτη επαφή με τον ατζέντη του παίκτη και θα ακολουθήσουν και άλλες μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή.

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να παραχωρηθεί ο Παντελής Καπετάνος με τα χρήματα που προσφέρει η ΑΕΚ (περίπου 320.000 ευρώ). Αν δεν επανέρθει η αθηναϊκή ομάδα με νέα βελτιωμένη πρόταση, η μεταγραφή δεν θα πραγματοποιηθεί.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Αμπάρη, ο οποίος ταλαιπωρείται από κάκωση στο δεξιό γόνατο. Το ιατρικό επιτελείο θα περιμένει την εξέλιξη του τραύματος για δύο ακόμη μέρες και αν δεν προκύψει βελτίωση το πιο πιθανό είναι να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.