Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( τρεις βαθμοι και διατηρηση της δευτερης θεσης :: 12/3/2006 22:12:57) 

Με εντυπωσιακή κεφαλιά ο Ίβιτς διαμορφώνει το τελικό 2-0.

ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΘΕΣΗΣ

Το κάτι που θέλει

ΑΕΚ 2 0 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Η ΑΕΚ δεν επηρεάστηκε από την… 24ωρη προσπέραση του Παναθηναϊκού στην κούρσα για τη δεύτερη θέση. Νίκησε 2-0 τον Πανιώνιο και παραμένει ισόβαθμη με τους "πράσινους"

Η Ένωση μπήκε από την αρχή δυνατά και πίεσε τον Πανιώνιο. Μετά από δυο καλές ευκαιρίες έφτασαν στο 1-0 στο 20' με μακρινό σουτ του Κατσουράνη.

Οι "κυανέρυθροι" προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν είχαν ευκαιρίες πέραν ενός σουτ του Καμπάνταη από πλάγια θέση και μια εκτέλεση φάουλ του Λουτσιάνο, φάσεις στις οποίες ο Χιώτης αντέδρασε σωστά. Η ΑΕΚ δεν έφτασε στο δεύτερο γκολ ως το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ξεκίνησε δυνατά και έχασε ευκαιρίες δυο φορές με τον Λάκη, που απέτυχε δύο φορές από καλή θέση να σκοράρει. Στο 60', ο Λουτσιάνο έφυγε στην αντεπίθεση, πλάσαρε τον Χιώτη, αλλά πρόλαβε ο Τσιρίλο και έδιωξε σε κόρνερ.

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 2-0, έγινε στο 71'. Ο Λάκης με φάουλ βρήκε τον Ιβιτς στην περιοχή και ο Σέρβος με κεφαλιά σκόραρε. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ. Στο 76' ο Σοάρες μέσα στην περιοχή απέφυγε τον Βάνιακ, αλλά σούταρε πάνω στον Γκασπάρ. Στο 84' ο Λουτσιάνο σούταρε με δύναμη, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Χιώτη για να μειώσει και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με ακόμη μια χαμένη ευκαιρία της ΑΕΚ, όταν στο 90' ο Εμερσον πλάσαρε από καλή θέση άουτ. Ο Κουκλάκης (Χανίων) έδειξε κίτρινη στους Ιβιτς και Τσιρίλο.

ΑΕΚ: Χιώτης, Γεωργέας, Τζιωρτζιόπουλος, Τσιρίλο (85' Μόρας), Αλεξόπουλος, Κατσουράνης, Έμερσον, Ίβιτς (74' Τσάνκο), Λάκης, Βενγκλίνσκι, Ζούλιο Σέζαρ (65' Σοάρες). ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Βάνιακ, Κουτσόπουλος (49' Μπρέσκα), Μάκος (74' Φερνάντες), Εξουζίδης, Γκασπάρ, Σπυρόπουλος, Μανιάτης (83' Γουνδουλάκης), Ζωγραφάκης, Μαγκντί, Λουτσιάνο, Καμπάνταης.