Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( γκουγκουλιας και παπαδοπουλος με εξι γκολ πρωτοι σκορερ :: 12/3/2006 20:56:51) 

4Χ4: Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος (δεν διακρίνεται) σημείωσε το τελικό 3-0 σκοράροντας για τέταρτη φορά σε ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι.

ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΕΞΙ ΓΚΟΛ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

"Ισοπαλία" με το πέναλτι

Το σκορ στο Χαριλάου είναι 2-0 και ο Χρήστος Βελώνης μετά την προσπάθεια του Γκουγκουλιά κερδίζει πέναλτι. Μόλις ο διαιτητής Ζωγράφος "δείχνει" την άσπρη βούλα, περίπου πέντε χιλιάδες φίλοι του Άρη (3.854 εισιτήρια, 52.707 ευρώ εισπράξεις) φωνάζουν εν χορώ… "Γκουγκουλιάς - Γκουγκουλιάς", ζητώντας να εκτελέσει το πέναλτι για το "γνήσιο" χατ τρικ σε ένα ημίχρονο.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος όμως, έχει ήδη πάρει τη μπάλα και οδεύει προς το σημείο του πέναλτι. Ο Γκουγκουλιάς (μάλλον δεν θα έλεγε όχι αλλά…) δεν ζήτησε να χτυπήσει το πέναλτι. Ο Κώστας Νεμπεγλέρας δείχνει τον σέντερ φορ, αλλά ο κεντρικός αμυντικός των "κίτρινων" έχει ήδη πάρει φόρα και περιμένει το σφύριγμα του διαιτητή. Εκτελεί και δε λαθεύει. Με το 3-0, έφτασε τα τέσσερα εύστοχα πέναλτι σε ισάριθμες εκτελέσεις. Μαζί σκόραρε και το έκτο φετινό του τέρμα, ισοφαρίζοντας τον Γκουγκουλιά που είχε ήδη έξι με τα δύο χθεσινά. ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ είναι οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας και συμπτωματικά στον αγώνα του πρώτου γύρου στη Βέροια, είχαν σκοράρει με την ίδια σειρά και τρόπο: Πρώτα ο Γκουγκουλιάς (0-1) και μετά ο Παπαδόπουλος με πέναλτι (0-2). Για τον Άρη αυτό ήταν το έβδομο παιχνίδι χωρίς παθητικό, μεγαλύτερη (η προηγούμενη με πέντε) επίδοση της σεζόν. Σε δεκαεπτά παιχνίδια (αήττητος) δέχτηκε μόλις τρία τέρματα…