Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΑΝΩ

ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ

Όλοι ξέρουν ότι ο Άκης Στολτίδης αποτελεί το «ερυθρόλευκο» βαρόμετρο και αυτό το είδαμε στη Νεάπολη. Ο 31χρονος μέσος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και χθες έκανε απόσβεση με το γκολ που πέτυχε επί του Ιωνικού, δίνοντας τη δυνατότητα στην ομάδα του να ξεφύγει με τρεις βαθμούς από την ΑΕΚ

TZENAMO

Αν και είχε καιρό να αγωνιστεί ο Λουίτζι Τζενάμο υπερασπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο την εστία του Αιγάλεω, αντιδρώντας σωστά όσες φορές χρειάστηκε, ακόμη κι όταν τα πράγματα έμοιαζαν δύσκολα. Ήταν ο άνθρωπος που έπαιξε καθοριστικότερο ρόλο στο να φτάσει η ομάδα του «Σίτι» στο σπουδαίο διπλό.

ΤΖΙΟΛΗΣ

Τα έκανε όλα στο ΟΑΚΑ. Έκοβε, μοίραζε και σκόραρε ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού. Αποτελεσματικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα έδωσε τη δυνατότητα στον Γκονζάλες να οργανώσει το παιχνίδι των «πράσινων» και όταν του δόθηκε η ευκαιρία πέτυχε το ωραιότερο γκολ της αγωνιστικής.

ΚΑΤΩ

ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ

Ο αμυντικός του ΟΦΗ κατάφερε να αντικρίσει σε διάστημα δύο λεπτών (28'-30') την κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα. Η αποβολή του Γκονζάλες, άλλαξε και τα πλάνα του Βλάχου, που αναγκάστηκε να ρίξει στον αγωνιστικό χώρο έναν αμυντικό στη θέση επιθετικού.

ΜΑΤΖΟΥΡΑΚΗΣ

Αν και είχε δίκιο ο Γιάννης Ματζουράκης στη φάση από την οποία προήλθε η αποβολή του, το έχασε με τη συμπεριφορά του. Μία λάθος απόφαση του διαιτητή σε ένα πλάγιο άουτ δεν κρίνει έναν αγώνα και ο τεχνικός της Ξάνθης θα χρειαστεί να ελέγξει τα νεύρα του στα επόμενα παιχνίδια.

ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

Οι προκάτοχοι του στον προεδρικό θώκο του Ηρακλή ήταν συνεχώς δίπλα στην ομάδα. Αντίθετα ο Γιώργος Σπανουδάκης προτίμησε να ταξιδέψει στην Πράγα για… μεταγραφικούς στόχους, που ενδιαφέρουν τους «κυανόλευκους». Κανείς δεν γνωρίζει αν αυτό το ταξίδι ήταν εις γνώσιν του τεχνικού της ομάδας Σάββα Κωφίδη.