Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( χιτσκοκικο φιναλε στο γειτονικο ντερμπι :: 12/3/2006 19:43:11) 

Με προβολή, πεσμένος στο έδαφος, ο Τζιμπούρ δίνει τη νίκη στον Ατρόμητο.

ΧΙΤΣΚΟΚΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Αφεντικό της δύσης

ΑΙΓΑΛΕΩ 0 1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τη… δόξα της ΑΕΚ ζήλεψε ο Ατρόμητος, που για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ''χτύπησε'' στις καθυστερήσεις. Στο ντέρμπι των δυτικών προαστίων της Αθήνας, η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε εκτός έδρας του Αιγάλεω με 1-0 κι έκανε άλμα Ευρώπης. Οι γηπεδούχοι ωστόσο, δικαιούνται να διαμαρτύρονται για ένα ακυρωθέν γκολ που κακώς δεν μέτρησε. Οι δύο ομάδες άξιζαν να σκοράρουν από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες. Στο α' μέρος το Αιγάλεω είχε τον έλεγχο, αλλά ο Ατρόμητος ήταν εξαιρετικά επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Το άγχος στην τελική ενέργεια ήταν εμφανές στις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων, όπως βέβαια και η εξαιρετική εμφάνιση των Μιχαηλίδη και Τζενάμο.

ΣΤΟ 77' ΕΓΙΝΕ η καθοριστική φάση που δίνει το δικαίωμα στους Αιγαλιώτες να διαμαρτύρονται. Ο Μουστογιάννης πήρε από κανονική θέση την ασίστ από τον Σκοπελίτη και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά παραδόξως, το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Κι ενώ όλα έδειχναν πως παρά τις παρά τις προσπάθειες των δύο αντιπάλων το αποτέλεσμα δεν θα άλλαζε, στο 91' ο Τζιμπούρ εκμεταλλεύτηκε μία σύγχυση στα καρέ του Αιγάλεω και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1). ''Όταν χάνεις μπορείς να βρεις πολλές δικαιολογίες, αλλά νομίζω πως κακώς δεν μέτρησε'' είπε ο Γιώργος Χατζάρας αναφερόμενος στη φάση του ακυρωθέντος τέρματος, ενώ ο Γιώργος Παράσχος παρατήρησε: ''Εδώ που έχουμε φτάσει εξαρτάται από εμάς αν τερματίσουμε στην εξάδα''. Ο Κουκουλάκης (Ηρακλείου) "κιτρίνισε" τον Γιάντσετιτς.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Τζενάμο, Γιάντσετιτς, Ζαπρόπουλος, Ψωμάς, Ποπόφ, Τσάτσος, Όμο, Σκοπελίτης, Μάριτς (60' Αγρίτης), Μανουσάκης (66' Μουστόγιαννης), Νικολόπουλος (82' Σαγανάς). ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Γελαδάρης, Μικές, Κορακάκης, Ραγκουέλ (75' Χάλαρης), Ζαχαρόπουλος, Γεωργίου, Μερίνο (83' Ντόε), Κούτσης (73' Δήμος), Τζιμπούρ, Κατεμής.