Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( αρησ: υποδεχεται χωρις προβληματα σημερα (21.00) τη βιλερμπαν :: 6/3/2006 22:50:54) 

Κόρεϊ Μπρούερ και Λαβέλ Φέλτον συνομιλούν στο παρκέ του Αλεξάνδρειου, χθες το απόγευμα, λίγο μετά το τέλος της προπόνησης της Βιλερμπάν.

ΑΡΗΣ: ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ (21.00) ΤΗ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Όλα έτοιμα για την πρόκριση

Με το +7 από τον πρώτο αγώνα, με την ψυχολογία στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και με τον κόσμο να κατακλύζει το Αλεξάνδρειο, ο Άρης δεν έχει να κάνει τίποτα άλλο σήμερα (21.00, ΕΤ3) από το να τσεκάρει το εισιτήριό του για την ημιτελική φάση του ULEB Cup με αντίπαλο της Βιλερμπάν. Οι "κίτρινοι" ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους για το σημερινό αγώνα χωρίς προβλήματα και περιμένουν να γιορτάσουν με τους φιλάθλους την πρόκριση στην 4άδα της διοργάνωσης.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πολύ καλά πως μόνο εύκολο έργο δεν έχουν, παρότι κέρδισαν μέσα στη Λιόν με σκορ 67-60 μια βδομάδα πριν. "Μπορεί να είμαστε το φαβορί, αλλά θα πρέπει να το αποδείξουμε και μέσα στο παρκέ. Για να γίνει αυτό οφείλουμε να έχουμε συγκέντρωση και να παίξουμε καλή άμυνα, όπως στο πρώτο παιχνίδι. Η Βιλερμπάν δεν έχει τίποτα να χάσει και θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη. Είναι στο χέρι μας να πάρουμε την πρόκριση στους "4" του ULEB Cup και θέλουμε πολύ να τα καταφέρουμε για να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας, αλλά και εμάς τους ίδιους", τόνισε ο Κόρεϊ Μπρούερ.

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ της Βιλερμπάν προπονήθηκαν χθες στο Αλεξάνδρειο και ο τεχνικός τους, Κλοντ Μπερζό υποστήριξε μεταξύ άλλων πως "δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Άρης είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Μας νίκησαν στην έδρα μας και είναι λογικό να έχουν περισσότερες πιθανότητες για να πάρουν την πρόκριση. Εμείς πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες. Τέτοιοι αγώνες μας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσουμε εμπειρίες. Ακόμα ψάχνουμε να βρούμε ισορροπία ως ομάδα, ενώ είναι σίγουρα μείον το γεγονός ότι δεν μπορεί ο Φέλτον να παίξει στο ULEB Cup".

Γ. ΣΥΡΙΔΗΣ