Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( μιση η ομαδα στην χθεσινη προπονηση του παοκ :: 9/1/2006 20:36:45) 

Ο Κώστας Βασιλειάδης τελείωσε τον αγώνα με το Μαρούσι κουτσαίνοντας και δεν προπονήθηκε χθες.

ΜΙΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Γέμισε το απουσιολόγιο

Με πολλά προβλήματα ξεκίνησε χθες η προετοιμασία της ομάδας του ΠΑΟΚ ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Ηρακλή καθώς Βασιλειάδης, Γκαγκαλούδης και Σίμονς δεν πήραν μέρος στην προπόνηση

Του ΘΟΔΩΡΟΥ ΧΑΣΤΑ

Αρκετές και σημαντικές ήταν οι απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει ο Σούλης Μαρκόπουλος στη χθεσινή πρώτη προπόνηση της ομάδας, μετά το ρεπό της Κυριακής. Ο Κώστας Βασιλειάδης που τέλειωσε το παιχνίδι με το Μαρούσι κουτσαίνοντας, έχει πρόβλημα με τον τετρακέφαλο και άρχισε από χθες φυσιοθεραπείες προκειμένου να τεθεί γρήγορα και πάλι στη διάθεση του τεχνικού του ΠΑΟΚ. Από την άλλη, ο αγώνας του Σαββάτου άφησε "σουβενίρ" και στον Γιάννη Γκαγκαλούδη, ο οποίος αφού εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας Κώστα Σαμαρά, διαπιστώθηκε ότι έχει αιμάτωμα στη μέση. Στον 28χρονο γκαρντ συστήθηκε ανάπαυση μέχρι αύριο όταν λογικά θα επανέλθει σε ρυθμό προπονήσεων μαζί με τον Βασιλειάδη. Σαν να μην έφταναν αυτά, πρόβλημα προέκυψε και με τον Τρε Σίμονς ο οποίος έπαθε χθες τροφική δηλητηρίαση και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση. Ο Αμερικάνος παίκτης πάντως αναμένεται να επιστρέψει σήμερα κανονικά, με τον Μαρκόπουλο να δίνει ιδιαίτερο βάρος στην όσο το δυνατόν πιο γρήγορη προσαρμογή του στην ομάδα.

ΜΕΣΑ ΣΕ όλα, ο τεχνικός του Δικεφάλου δεν έχει σταματήσει να αναζητά το κοινοτικό «τεσσάρι», που θα καλύψει το κενό που υπάρχει στην φροντ λάιν της ομάδας. Οι προσπάθειες που έγιναν μέχρι χθες το βράδυ για επαναπροσέγγιση του Μόντριτς και της ομάδας του, Σλόβαν Λιουμπλιάνας, δεν καρποφόρησαν με τον Κροάτη πάντως να συνεχίζει να αποτελεί την ιδανική λύση στο μυαλό του Μαρκόπουλου. Στο μεταξύ, ο Σεστόκας που είχε προταθεί (χωρίς να βρίσκεται στις βασικές επιλογές) συμφώνησε χθες με την ΑΕ Λεμεσού, ενώ ούτε ο Μπουλάτοβιτς που έμεινε ελεύθερος από την κυπριακή ομάδα ενδιαφέρει τον προπονητή του Δικεφάλου, καθώς αγωνίζεται περισσότερο ως 5άρι παρά ως 4άρι.