Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( κανενα περιθωριο απωλειας για τον αρη σημερα απεναντι στον εργοτελη :: 22/1/2006 19:26:27) 

Ο Μάριο Κάσερες θα αναζητήσει τον δρόμο προς τα δίχτυα του Εργοτέλη.

ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Είναι ένας τελικός

Του ΑΛΕΞΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Μια αναμέτρηση πολύ καθοριστική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την επαφή που θα έχει ο Άρης με την προνομιούχο τριάδα είναι η σημερινή με τον Εργοτέλη, στο Χαριλάου. Το κατέδειξαν τα χθεσινά αποτελέσματα της αγωνιστικής.

Ο Άρης σήμερα είναι πέμπτος, πίσω και από τον Εθνικό Αστέρα και απέχει ένδεκα βαθμούς από την πρωτοπόρο Κέρκυρα και εννιά από τον δεύτερο Θρασύβουλο. Έτσι, κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη που θα τον φέρει ξανά στην τέταρτη θέση και σε απόσταση ενός βαθμού από τον τέταρτο Εργοτέλη, δυσκολεύει πολύ την προσπάθεια των "κίτρινων" να αποκαταστήσουν την τάξη στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του με τα δεδομένα προβλήματα απουσιών. Οι μακροχρόνια απόντες, Νάιντος, Πασσαλής, Καρατζιοβαλής, ο τιμωρημένος Γκουγκουλιάς και ο τραυματίας Ντεκάμπ θα δουν το παιχνίδι από την κερκίδα του άδειου και σήμερα Χαριλάου. Το παιχνίδι είναι το όγδοο και προτελευταίο της ποινής αποκλεισμού της έδρας του Άρη που έχει κοστίσει οκτώ βαθμούς σε παιχνίδια (Προοδευτική, Θρασύβουλος, Παναχαϊκή, Χαϊδάρι) που είχε προϋπολογιστεί ότι θα αποφέρουν μόνο νίκες…

ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ του δεύτερου γύρου, οι "κίτρινοι" θα παραταχθούν με ένα σχήμα που φαινομενικά υπόσχεται ισχύ στη μεσαία γραμμή, η οποία προφανώς εκτιμάται ότι θα κρίνει πολλά στην αναμέτρηση. Για πρώτη φορά επί των ημερών του Νίκου Αναστόπουλου θα ξεκινήσουν στην ίδια ενδεκάδα οι δύο πιο δημιουργικοί μέσοι, ο Ρόναλντ "Νάτσο"Γκαρσία και ο Φερνάντο Σανχούρχο. Ο Αργεντινός θα κινείται κοντά στο Μάριο Κάσερες και θα είναι επί της ουσίας παρτενέρ του στην επίθεση και ο Βολιβιανός θα παίξει σε ρόλο οργανωτή του παιχνιδιού στο κέντρο του γηπέδου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, στην άμυνα και μπροστά από τον Μπούτσεκ η πεντάδα ποδοσφαιριστών (Κολτσίδας, Γόγολος, Παπαδόπουλος στο κέντρο και στα άκρα Ντομορό, Αμπελάς) είναι η προβλέψιμη, ενώ στην τριάδα των μέσων, δίπλα στο Γκαρσία θα κινούνται Νεμπεγλέρας και Μωυσιάδης. Οι δύο Λατίνοι, Σανχούρχο και Κάσερες αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο του σκοραρίσματος. Στην αποστολή συμμετέχει για πρώτη φορά ο Ευθύμης Κουλουχέρης, που θα πάρει χρόνο συμμετοχής αν τα πράγματα πάνε καλά στην επίθεση και στο τέλος χρειαστεί θωράκιση στην άμυνα και ακόμη οι Πουρλιοτόπουλος, Μπενίσκος, Βελώνης, Τσαγκαράκης, Ντούρντεκ, Βαγκέλι.