Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο αγροτικος αστερας 2-0 τον θερμαϊκο :: 22/1/2006 19:02:17) 

Δυνατή μονομαχία στο αμφίρροπο παιχνίδι Αγροτικού Αστέρα-Θερμαϊκού Θέρμης.

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-0 ΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ

Λάμψη για 20'

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο… έλαμψε ο Αστέρας, που κάμπτοντας την αντίσταση του μαχητικού Θερμαϊκού επικράτησε με σκορ 2-0.

Οι γηπεδούχοι συνάντησαν προβλήματα απέναντι στην οργανωμένη και πολύ επικίνδυνη αντίπαλο που άγγιξε πρώτη το γκολ, όταν το δυνατό σουτ του Εμπάνκα βρήκε το δοκάρι και ο Μπαλοδήμος προ κενής εστίας αστόχησε. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, κέρδισαν πέναλτι στο 24' (χέρι Μπαλοδήμου), αλλά ο Κυζερίδης που το εκτέλεσε νικήθηκε από τον Καρουλίδη.

ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ μπήκαν ορεξάτοι στο β' μέρος, αλλά ήταν εμφανής η αδυναμία τους να σπάσουν τον αμυντικό κλοιό των φιλοξενουμένων. Χρειάστηκε να φθάσει το παιχνίδι στο 68' όταν σε τράβηγμα του Τσούκλη από τον Γεωργιάδη, ο διαιτητής καταλόγισε νέο πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Κυζερίδης και τη φορά αυτή δεν αστόχησε (1-0). Η μηχανή του Αστέρα δούλεψε πιο αποτελεσματικά στη συνέχεια που κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη φορά στο 90' με σουτ του Τσούκλη (2-0) κι ενώ ο ίδιος παίκτης στο 89΄σημάδεψε το δοκάρι του Καρουλίδη. Διαιτήτευσε ο Τσακιρίδης (Σερρών).

AΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ: Θεοφάνους, Παπαδόπουλος, Μπάρμπας, Μαλλούς, Καλλιάκης, Λαδάκης, Τσούκλης, Κυζερίδης (90' Αραμπατζής), Ιορδανίδης (79' Κοσμίδης), Σακελλαρίδης, Μπεκιάρης (57' Τελιάδης). ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ: Καρουλίδης, Εμπάνκα (68' Noύσιας), Παπαδόπουλος, Καζαντζίδης (80' Τζιώτζης), Δεργιαδές, Μπαλοδήμος (63' Γεωργιάδης), Μουτίδης, Δούμας, Ιωαννίδης, Σαρρής, Σαμαράς.

Π.ΧΑΡ.