Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( "μπράβο γιε μου" :: 29/1/2006 20:47:05) 

"Μπράβο γιε μου"

Με δάκρυα συγκίνησης ο πατέρας του Παγδατή, Χρήστος, έστειλε μήνυμα στον γιο του, αμέσως μετά τον αγώνα. "Μπράβο γιε μου, σ' ευχαριστώ πολύ" είπε και συμπλήρωσε ότι "σήμερα (σ.σ. χθες) νίκησε η Κύπρος".

*Ο ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΓΔΑΤΗΣ έγινε πλουσιότερος κατά 600.000 δολάρια, με τη συμμετοχή του στον τελικό και πλέον μπορεί να εξοφλήσει το χρέος του προς την ακαδημία τένις του Πατρίκ Μουράτογλου. Ο 20χρονος χρωστά περίπου 180.000 ευρώ, για τα χρόνια που έχει φοιτήσει στην ακαδημία.

* ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ, όμως, θα μπορέσει να βοηθήσει και τον πατέρα του, ο οποίος σε συνέντευξή του δήλωσε ότι χρωστά 250.000 λίρες σε τράπεζες, ποσό που δανείστηκε για να βοηθήσει τον Μάρκο και τα αδέλφια του στην καριέρα τους.

* ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ αίσθημα του Παγδατή, για την κυπριακή καταγωγή του, φαίνεται και από το γεγονός της άρνησής του (εις διπλούν) να αλλάξει υπηκοότητα. Πριν από τους Ολυμπιακούς της Αθήνας τον προσέγγισε η Ελληνική Ομοσπονδία, ενώ παλαιότερα είχε προηγηθεί κρούση και της αντίστοιχης γαλλικής. Και τις δύο φορές, όμως, είπε όχι…