Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ληξαν με προστιμο 5.000 ευρω το θεμα του ουντεζε :: 8/1/2006 21:23:33) 

Ο Ιφεάνι Ουντέζε επέστρεψε το Σάββατο και χθες έδωσε το παρών στην προπόνηση.

ΛΗΞΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 5.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΥΝΤΕΖΕ

Τελεία και παύλα

Πολύ ακριβά θα πληρώσει την καθυστερημένη επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη ο Ιφεάνι Ουντέζε. Ο Νιγηριανός, που έπρεπε να επιστρέψει την προηγούμενη Δευτέρα, ήρθε το Σάββατο και χθες έδωσε το παρών του στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, όπου του ανακοινώθηκε το πρόστιμο των 5.000 ευρώ, που θα κληθεί να πληρώσει.

ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ του Νιγηριανού, που υπογράφτηκε πριν από ακριβώς ένα χρόνο, προβλέπεται ότι θα τιμωρείται με συγκεκριμένο ποσό για κάθε μέρα καθυστέρησής του και το πρόστιμο, που του ανακοινώθηκε, είναι μικρότερο από το προβλεπόμενο. Ο Ουντέζε θεώρησε άδικη την τιμωρία του κι επανέλαβε και χθες ότι ο λόγος της αργοπορημένης επιστροφής του, ήταν οι συζητήσεις που είχε με τους επιτελείς της ομοσπονδίας της Νιγηρίας, προκειμένου να μην ξανακληθεί στην εθνική. Μάλιστα, έφερε μαζί του και παρουσίασε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αποκόμματα εφημερίδων της πατρίδας του, οι οποίες τον κατηγορούν για την απόφασή του να μην ξαναπαίξει στην εθνική και να μην την βοηθήσει στο Άφρικα καπ. Στον ΠΑΟΚ, πάντως, θεώρησαν αδικαιολόγητη την καθυστέρηση, αφού έλλειπε από την Ελλάδα είκοσι μέρες. Το θέμα με τον Ουντέζε θεωρείται πλέον λήξαν και το θετικό είναι πως ο 25χρονος αμυντικός θα μείνει στην Ελλάδα και θα είναι στη διάθεση του Κωστίκου.

ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ τον Σικαμπάλα, δεν έχει επιστρέψει ακόμη στην Ελλάδα και ο φερόμενος ως εκπρόσωπός του στην Ελλάδα έλεγε χθες ότι θα έρθει σήμερα. Ο νεαρός Αιγύπτιος θα αντιμετωπιστεί με επιείκεια από τον ΠΑΟΚ, καθώς η μητέρα του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και ήθελε να είναι κοντά της. Δεν φρόντισε, πάντως, να ζητήσει εξ αρχής άδεια…