Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( τεσσερα παιχνιδια τεραστιας σημασιας :: 8/1/2006 21:55:45) 

ΘΥΡΑ… ΤΑΡΑΤΣΑ: Αρκετοί οι φίλοι του Άρη βρέθηκαν χθες στις παρακείμενες του Χαριλάου πολυκατοικίες, για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ

Ο καυτός μήνας Ιανουάριος

Τέσσερα παιχνίδια που θα καθορίσουν πάρα πολλά ακόμη και για την έκβαση όλης της σεζόν. Οι αναμετρήσεις που ακολουθούν με Κέρκυρα, Εργοτέλη, Προοδευτική και Νίκη Βόλου έχουν πολλαπλή σημασία για τον Άρη. Είναι αυτές που δίνουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης την ευκαιρία να κάνει αποφασιστικά βήματα προς την κορυφή της βαθμολογίας, απέναντι σε τρεις ομάδες που είναι στο χορό της ανόδου, άρα κάθε επιτυχία μετρά ως διπλή υπέρ του νικητή και εις βάρος του ηττημένου, μιας και στην κούρσα της Β' εθνικής και στο ανταγωνιστικό της περιβάλλον τα αποτελέσματα των συνδιεκδικητών μετρούν όσο και αυτά κάθε ομάδας για το δικό της ενεργητικό.

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΚΡΟΥΠ αναμετρήσεων, τελειώνει η ποινή των εννέα αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για το Χαριλάου, κάτι που σημαίνει πως έπειτα από τους αγώνες με τον Εργοτέλη και τη Νίκη Βόλου, κάθε εντός έδρας παιχνίδι θα γίνεται υπό κανονικές συνθήκες, με τον κόσμο στις κερκίδες, που θέλει να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας για την επάνοδο στο φυσικό χώρο. Χθες, πάντως, αρκετοί ήταν εκείνοι που κατέλαβαν θέσεις σε… ταράτσες παρακείμενων πολυκατοικιών, παρά το κρύο, για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ αναμένεται να ενταθεί η κινητικότητα στα μεταγραφικά. Προτεραιότητα είναι να ξεκαθαρίσει το μέλλει γενέσθαι με τους εν Ελλάδι στόχους.