Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( σημαντικη νικη των βοιωτων επι των κρητικων :: 8/1/2006 20:54:39) 

Ο Γκούρμα ευστοχεί και δίνει τους βαθμούς στον Λεβαδειακό.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΒΟΙΩΤΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ

Μετά από ένα… χρόνο

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1 0 ΟΦΗ

Η τελευταία νίκη των δύο ομάδων σημειώθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα. Στις 23 Οκτωβρίου. Ο Λεβαδειακός είχε επικρατήσει με 1-0 επί της Καλλιθέας και ο ΟΦΗ του Ολυμπιακού με το ίδιο ακριβώς σκορ. Η ομάδα που τελικά επέστρεψε στις επιτυχίες ήταν ο Λεβαδειακός. Η ομάδα του Τάκη Λεμονή ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 12', όταν ο Γκούρμα ολοκλήρωσε ένα εξαιρετικό συνδυασμό των Ρούσεφ, Βιτάλι και Καλλιμάνη. Στο 30' το έργο των γηπεδούχων έγινε πιο εύκολο, μετά την αποβολή του Γκονζάλες με δεύτερη κίτρινη. Η ανωτερότητα του Λεβαδειακού διατηρήθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς ωστόσο να έρθει ένα δεύτερο γκολ.

ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ λεπτά ο ΟΦΗ πίεσε, ωστόσο τη μεγάλη ευκαιρία την είχε ο Λεβαδειακός. Στο 86' ο Μπασαλά βρήκε τον Χρυσάφη που έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση, αλλά ο Σηφάκης με τη βοήθεια του δοκαριού απέκρουσε. Εκτός από τις δύο κίτρινες στον Γκονζάλες, ο Κασναφέρης (Αθηνών) "κιτρίνισε" και τον Δημητρόπουλο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ζαφειρόπουλος, Καλλιμάνης, Χρυσάφης, Δημητρόπουλος, Παστός, Δήμου, Μπασαλά, Βιτάλι, Γκούρμα (75' Άλεξ), Ρούσεφ (83' Καρακατσάνης), Μπούσι (61' Ανδράλας). ΟΦΗ: Σηφάκης, Κουνενάκης, Πίτσος (60' Μπελεβώνης), Χατζαντριάν, Γκονζάλες, Ρουμπάκης, Κωνσταντινίδης, Οφορίκουε, Κόλτζος (69' Νουαφόρ), Ντάβιντσον, Καζαντζής (39' Ανστασιάδης).