Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( νικητης ο... λιγοτερο κακος :: 8/1/2006 19:57:24) 

Με κεφαλιά ο Ντάγκας ανοίγει το σκορ στο Περιστέρι.

ΝΙΚΗΤΗΣ Ο… ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟΣ

Το αποτέλεσμα μετράει

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2 0 ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ

Την πόρτα της Ευρώπης χτυπά ο Ατρόμητος, μετά και τη νίκη του επί του Ακράτητου με 2-0, την ώρα που η ομάδα των Λιοσίων χτυπά την πόρτα της Β' εθνικής! Στο φινάλε του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες πρόσφεραν νηστίσιμο μενού στους 951 φιλάθλους, που πλήρωσαν εισιτήριο για να τις δουν και τελικά κέρδισε η λιγότερο κακή. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την εμπειρία τους και δύο αδράνειες της άμυνας του Ακράτητου σε παρόμοιες φάσεις. Στο 16' ο Ντάγκας κέρδισε την κεφαλιά σε σέντρα του Γελαδάρη και άνοιξε το σκορ, ενώ στο 54', πάλι ο Γελαδάρης έβγαλε τη σέντρα και ο Ντοέ σφράγισε τη νίκη της ομάδας του Περιστερίου.

Ο Ακράτητος έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 36', όταν είχε δοκάρι με τον Μερίνο, ενώ δοκάρι είχε και ο Ατρόμητος στο 88' σε σέντρα του Ραγκουέλ. Μετά το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, το παιχνίδι ήταν κακό χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ενώ στο 50' οι γηπεδούχοι είχαν ζητήσει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ζαχαρόπουλου από τον Πιπίνη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Καραδήμος (79' Κατεμής), Μικές (69' Σωτήρχος), Ντάγκας, Γεωργίου, Κούτσης, Κορακάκης, Ραγκουέλ, Ντοέ, Γελαδάρης, Ζαχαρόπουλος (90' Μαρίνος). ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Στελέα, Ομπράντοβιτς, Πιπίνης, Μπαντάς, Ντιέγκ, Μαρινέσκου (82' Τζημόπουλος), Παγώνης (70' Αραβίδης), Γκουστάβο, Σκούφαλης (69' Λοντό), Σάλες, Μερίνο.