Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ισοπαλο εληξε το 14ο ολ σταρ γκεϊμ παρουσια 5.000 φιλαθλων στη λαρισα :: 26/2/2006 23:19:03) 

Ο Φώτης Βασιλόπουλος εν δράσει.

Το κάρφωμα του Μιχάλη Παραγιού, που του χάρισε τον τίτλο.

Οι Λαρισαίοι φίλαθλοι κατέκλυσαν το κλειστό της Νεάπολης, δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Ο Κώστας Βασιλειάδης διεισδύει στο καλάθι των ξένων υπό την πίεση του Νταμίρ Μουλαομέροβιτς.

Εναέρια μονομαχία μεταξύ Ράιαν Στακ και Κώστα Τσαρτσαρή.

ΙΣΟΠΑΛΟ ΕΛΗΞΕ ΤΟ 14ο ΟΛ ΣΤΑΡ ΓΚΕΪΜ ΠΑΡΟΥΣΙΑ 5.000 ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Όλοι ήταν κερδισμένοι!

Το 14ο Ολ σταρ γκέιμ ήταν απόλυτα πετυχημένο, αν και δεν είχε νικητή ή χαμένο. Τουλάχιστον στα χαρτιά, καθώς το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 97-97! Όλοι ήταν κερδισμένοι όμως, γιατί ευχαριστήθηκαν τον αγώνα και διασκέδασαν μαζί με τους 5.000 φιλάθλους που κατέκλυσαν το κλειστό της Νεάπολης.

ΛΑΡΙΣΑ, Αποστολή: ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΧΑΣΤΑΣ

Το 14ο Ολ σταρ γκέιμ τα είχε όλα. Πλούσιο θέαμα, κατάμεστο γήπεδο από 5.000 φιλάθλους και άλλους 800 που ήταν απ' έξω γιατί… άργησαν να πάνε και δεν μπόρεσαν να μπουν! Το τελικό 97-97 ανάμεσα στους Έλληνες και τους ξένους ήταν ό,τι καλύτερο για φινάλε της γιορτής του ελληνικού μπάσκετ. Οι προπονητές, οι παίκτες και οι διαιτητές συμφώνησαν ότι δεν υπήρχε λόγος να παιχτεί η παράταση γιατί το αποτέλεσμα μικρή σημασία είχε. Βέβαια, ίσως ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν δεν υπήρχε και η τελετή λήξης των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Τορίνο, που έπρεπε να μεταδοθεί από το κρατικό κανάλι και έτσι δεν υπήρχε χρόνος για να μεταδοθεί η παράταση.

Η ΛΑΡΙΣΑ αποδείχτηκε η τέλεια επιλογή από τον ΕΣΑΚΕ, γιατί οι διοργανωτές κατάφεραν να γεμίσουν το κλειστό της Νεάπολης. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι αυτό που έμεινε ήταν το τζάμπολ που έκανε ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Γιώργος Ορφανός και φυσικά η εξαιρετική εμφάνιση του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, σκοράροντας και πάλι (μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών) έξω από τα 6,25μ. "Όσο το διασκέδασε ο κόσμος, άλλο τόσο το διασκεδάσαμε και εμείς μέσα στο γήπεδο. Χάρηκα που το γήπεδο ήταν γεμάτο, ήταν ένα μήνυμα αυτό ότι είμαστε στον σωστό δρόμο. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά", είπε ο MVP του αγώνα, όμως η καλύτερη ατάκα ανήκει στον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος με εξαιρετικό χιούμορ δήλωσε πως "θέλαμε να παίξουμε γρήγορα γιατί ξέραμε ότι ο Κώστας Κορομηλάς δεν ήταν σε καλή κατάσταση και δεν θα προλάβαινε τις φάσεις… Κάναμε καλό σκάουτινγκ".