Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( μήνυμα ελήφθη - θα αφήσει μουστάκι - κίνηση τακτικής - δεκτή η πρόσκληση :: 17/2/2006 21:38:04) 

Μήνυμα ελήφθη

Αυτό το "κανείς δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει" του Ορφανού λίγες ώρες πριν οι της Σούπερ λίγκας υπογράψουν την προκήρυξή τους, δεν ήταν τυχαίο. Διότι στα αυτιά του έχει φτάσει η πρόθεση των δέκα ΠΑΕ να προχωρήσουν ακόμη και μόνοι τους σε περίπτωση που η πρότασή τους δεν γίνει δεκτή από εκείνον. Το μόνο που τους χρειάζεται όπως λένε είναι η έγκριση της ΕΠΟ. Κι αυτό το έχουν για πολύ εύκολο.

Τ.Κ.

Θα αφήσει μουστάκι

Απωθημένο έχει την κατάκτηση του Τσάμπιονς λιγκ στο βόλεϊ ο Αλέκος Λεώνης και προκειμένου να ενισχυθούν τα… γούρια του αποφάσισε να κάνει τάμα. Έτσι, όπως δήλωσε μετά τη νίκη επί της Χοτβόλεϊς στη Βιέννη, σε περίπτωση κατάκτησης της κούπας, τότε θα καλλιεργήσει και πάλι το μουστάκι που ξύρισε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος πριν από δύο χρόνια.

Η.Τ.

Κίνηση τακτικής

Το θέμα της διαιτησίας ήταν στην ατζέντα του συμβουλίου της Πέμπτης στην ΕΠΑΕ. Δεν συζητήθηκε όμως, καθώς το βράδυ της ίδιας μέρας ήταν η συνάντηση της Σούπερ λίγκας. Για να μην εκτεθούν λοιπόν το άφησαν.

Τ.Κ.

Δεκτή η πρόσκληση

Μπορεί να μην βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ωστόσο βρίσκουν συνεχώς τον τρόπο να κερδίζουν το χειροκρότημα των φίλων του ποδοσφαίρου. Ανταποδίδοντας τη άριστη φιλοξενία του πρώτου γύρου, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλαμαριάς κάλεσαν τους ομολόγους τους στον Ηρακλή, να παρακολουθήσουν μαζί το τοπικό ντέρμπι της Δευτέρας. Η πρόσκληση έγινε αμέσως αποδεκτή και το ραντεβού ορίστηκε στην είσοδο της θύρας των επισήμων, μίση ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα.

Δ.ΒΛ.