Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( τρέχουν να προλάβουν :: 11/1/2006 18:23:53) 

Ιούνιος χωρίς… ζάπινγκ

Τρέχουν να προλάβουν

Λιγότερο από πέντε μήνες απέμειναν για την έναρξη του Μουντιάλ και ήδη τα πάντα κινούνται γύρω από το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός. Ενδεικτικό είναι, ότι στη Γερμανία, στα νέα εργοστάσια της Samsung ξεκίνησε νωρίτερα η παραγωγή οθονών υγρών κρυστάλλων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ζήτηση για τηλεοράσεις, ενώ στην Ιαπωνία η Sharp Corp., η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής τηλεοράσεων LCD στον κόσμο, έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα επεκτείνει την παραγωγική της δυναμικότητα κατά περίπου 10% τουλάχιστον μέχρι το Μάρτιο. Όλα αυτά ενώ η ΦΙΦΑ υπολογίζει ότι οι 64 αγώνες του Παγκοσμίου κυπέλλου θα προσελκύουν, κατά μέσον όρο, 500 εκατομμύρια τηλεθεατές ημερησίως.

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ποδοσφαιρική ομοσπονδία πάντως, τις τελευταίες μέρες έχει ανοίξει μέτωπο με την Παγκόσμια Ένωση Εφημερίδων (WAN). Αιτία η απόφασή της να απαγορεύσει δημοσίευση φωτογραφιών από αναμετρήσεις του Μουντιάλ παρά μόνο μία ώρα μετά το τέλος του αγώνα, προκαλώντας την αντίδραση της WAN. Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν χωρίς αποτέλεσμα στα γραφεία της ΦΙΦΑ στη Ζυρίχη, συμφωνώντας σε νέα συνάντηση εντός του μήνα προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ, συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ότο Ρεχάγκελ, θα είναι καλεσμένος στο σημερινό (21.00) "Champions Zone" στο Supersport1. Ο βοηθός προπονητή της Εθνικής, θα μιλήσει για τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ, τους στόχους της πρωταθλήτριας Ευρώπης, αλλά και για το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ο υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Προκόπης Παυλόπουλος, είναι ο σημερινός καλεσμένος του Γιώργου Παπαχρήστου στην εκπομπή "VIP" του Supersport2 (18.00).