Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-0

Εκπληξη στον Πύργο

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Εργοτέλης, που γνώρισε ανέλπιστη ήττα στον Πύργο από τον Πανηλειακό με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι παγιδεύτηκαν από τον έξυπνο τρόπο ανάπτυξης των γηπεδούχων, που προηγήθηκαν στο 10' με σουτ του Κακαζούκη (1-0) και εδραίωσαν τη νίκη τους στο 64' με κεφαλιά του Μιτρόφ (2-0). Διαιτήτευσε ο Γεωργόπουλος (Αρκαδίας)

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Λαμπρόπουλος (46' Καρακούτσης), Δημητρακόπουλος, Κακαζούκης, Κολόκας, Καράμπελας, Κολοτούρος, Μεσέρδης, Μιτρόφ, Μπρης, Πελέκης, Γέλοβατς (69' Ροντρίγκο). ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πόζα, Παπαδόπουλος, Σταυρακάκης (66' Σκουλούδης), Αργυράκης (83' Τζανετής), Κένεντι, Κεφαλούκος, Σουτζής (71' Κόβατς), Μελισσάς, Κοιλιάρας, Νατσέφσκι, Ογκουνσότο.

ΝΙΚΗ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 2-1

Για το γόητρο

Η Νίκη Βόλου ήθελε περισσότερο τους τρεις βαθμούς από την αδιάφορη Προοδευτική και τους πήρε με μεγαλύτερη ευκολία απ' όση δείχνει το τελικό 2-1. Στο 13΄ο Σαϊτιώτης με σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του και στο 63' από σέντρα του Μαρκομιχάλη ο Ευθυμιάδης με αυτογκόλ σημείωσε το 2-0. Στο 84' ο Καραγιάννης είχε δοκάρι και στο 86' ο Σέγγος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Διαιτήτευσε ο Τσέλιος (Χαλκιδικής).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπακιρτζίδης, Τζωρμπατζάκης, Κουτσογιάννης, Μαρκομιχάλης, Γκάγκας, Παπασταθόπουλος, Σαϊτιώτης (65' Τσάγγαρης), Μπαλάφας (46' Ρουμελιώτης), Ανδρουτσόπουλος, Μπλιθικιώτης, Λιολίδης (50' Παυλίδης). ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Κόης, Ευθυμιάδης, Χανιώτης (55' Σέγγος), Σιδηρόπουλος, Κουτελιέρης (46' Τραορέ), Πλάτανος, Καραγιάννης, Ζαχαρόπουλος, Σωτρίνης, Αρχοντούλης, Ρόβας (65' Σανόκο).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ 3-1

Βαθμοί επιβίωσης

Ανοιχτό παιχνίδι έγινε στα Ιλίσια, όπου ο Ηλυσιακός επικράτησε της Καλαμάτας με 3-1. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα εκρηκτικό πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν στο 10' με αυτογκολ του Σεντεμέντε (1-0). Στο 22' ο Κάμπας με σουτ πέτυχε το 2-0 και στο 59' ο ίδιος παίκτης το 3-0. Η Καλαμάτα κατάφερε να μειώσει στο 62' με τον Μιλόσκοβιτς (3-1). Διαιτήτευσε ο Ευαγγέλου (Καρδίτσας).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Bενιαμίν, Ψαρρής, Γκαρέ (74' Αντωνόπουλος), Κόγιογλου, Γκοσποντίνοφ, Νίτης, Κοζανίδης, Παπαδημητρίου, Μιχαηλίδης (68' Δημόπουλος), Ρέιζερ (70' Μακρής), Κάμπας. ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Παπαδόπουλος (24' λ. τρ. Καλομοίρης), Καλαφάτης, Κατσόγλου (60' Μισερντόφσκι), Σεντεμέντες, Σπυριδάκης, Πουλάκος, Μπριλάκης, Μιχελής (50' Καπαγιαννίδης), Τάσιτς,Καλαγκάνης, Μιλόσκοβιτς.