Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( σημερα αναμενεται να παραδοθει το πορισμα των ορκωτων λογιστων :: 26/3/2006 19:34:51) 

ΠΑΟΚ4

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ απουσίασαν, λόγω της τιμωρίας, από την Τούμπα στο παιχνίδι με την Καλλιθέα, άπαντες όμως περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ.

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ

Στην τελική ευθεία

Η εβδομάδα της κρίσης, αναμένεται να είναι αυτή, που ξεκινά από σήμερα στο ιδιοκτησιακό του ΠΑΟΚ! Οι ορκωτοί λογιστές τελείωσαν τη δουλειά τους στα γραφεία της ΠΑΕ και σήμερα πρόκειται να παραδώσουν το πόρισμά τους για τα οικονομικά στοιχεία του ΠΑΟΚ, στον άνθρωπο, που ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, καθώς οι ορκωτοί λογιστές απέφυγαν να δώσουν οποιοδήποτε στοιχείο στη δημοσιότητα, τα συνολικά χρέη προς δημόσιο και τρίτους, είναι λιγότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτή ήταν μία προϋποθέσεις που τέθηκαν από την πλευρά του ενδιαφερόμενου, για να προχωρήσει η υπόθεση.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΜΕΝΟΣ περιμένει πλέον την κατάθεση της τελικής πρότασης από τον ενδιαφερόμενο και δεν κρύβει την αισιοδοξία του ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα αλλάξει σύντομα χέρια, με τους όρους που ο ίδιος επιθυμεί. Το προχθεσινό, ήταν ένα από τα ελάχιστα εντός έδρας παιχνίδια που δεν παρακολούθησε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ο οποίος προτίμησε να μείνει στο σπίτι του, ύστερα από μία δύσκολη εβδομάδα διαπραγματεύσεων.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, η κάρτα που είδε ο Φουτσίνι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα, είναι η τέταρτη για τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν θα παίξει την Κυριακή στα Λιόσια με τον Ακράτητο.