Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ατρομητος :: 17/2/2006 21:20:21) 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς τρεις στην Ξάνθη

Αποφασισμένοι να "ρεφάρουν" την ισοπαλία απέναντι στην Καλαμαριά είναι οι παίκτες του Ατρόμητου, ενόψει του σημερινού αγώνα στην Ξάνθη. Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Πετκόφ, Σωτήρχο και τον τραυματία Γελαδάρη, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κούτση.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Με μοναδικό απόντα τον Οφρυδόπουλο οι Νικαιώτες θα υποδεχτούν τον Ακράτητο. Ο Βουρεξάκης ξεπέρασε το πρόβλημα ψύξης που τον ταλαιπώρησε και θα είναι στην διάθεση του Σάκη Τσιώλη.

ΟΦΗ: Ντεμπούτο με νίκη θέλει να κάνει στον πάγκο των Κρητικών, ο Μύρων Σηφάκης, στο σημερινό παιχνίδι με το Αιγάλεω. "Είμαι σίγουρος ότι όσοι αγωνιστούν θα δείξουν τις δυνατότητές τους και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς", δήλωσε ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ, ο οποίος δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Χατσατριάν, Κόλτζο, Γκονζάλες και τους τραυματίες Αρβανίτη, Εντνίλσον. Αντίθετα, ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Ισά.

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ: Με μοναδικό στόχο τη νίκη ταξιδεύει στην Αλεξανδρούπολη η ομάδα του Ευόσμου. Ο Περικλής Αμανατίδης θα έχει στη διάθεσή του τους Κυζερίδη και Παπαδόπουλο που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, όχι όμως και τον τιμωρημένο Καλλιάκη.