Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( λαρισα: στο γεματο αλκαζαρ περιμενει τον παοκ :: 17/2/2006 21:19:02) 

Κατσιαρός και Σαλπιγγίδης θα βρεθούν και σήμερα αντίπαλοι.

ΛΑΡΙΣΑ: ΣΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Σούζα τ' αλογάκι

Συναγερμός έχει σημάνει στη Λάρισα ενόψει του σημερινού (17.45 Alpha) αγώνα με τον ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι της ΑΕΛ περιμένουν να γεμίσει το Αλκαζάρ

Ο ενθουσιασμός από τις τελευταίες καλές εμφανίσεις της ομάδας, ξεχειλίζει στη θεσσαλική πρωτεύουσα και οι φίλαθλοι φρόντισαν να στείλουν από νωρίς το δικό τους μήνυμα, καθώς τα 12.986 εισιτήρια που τέθηκαν σε κυκλοφορία τείνουν προς εξαφάνιση. Το παιχνίδι θεωρείται κρίσιμο για τους "βυσσινί", αφού με πιθανή νίκη… κοιτάζουν ΟΥΕΦΑ, ενώ με ήττα θα πρέπει να προσέχουν στην συνέχεια του πρωταθλήματος προκειμένου να αποφύγουν τις περιπέτειες. Το ευχάριστο πάντως για τον Γιώργο Δώνη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Ο 36χρονος τεχνικός για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές και πονοκεφαλιάζει σχετικά με αυτούς που θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα. Το… νέο πρόσωπο στην αποστολή της ΑΕΛ θα είναι ο Αλέξης Γαβριλόπουλος. Ο παίκτης λόγω τραυματισμού έχει να αγωνιστεί από τις 21 Δεκεμβρίου και αναμένεται να του δοθεί χρόνος συμμετοχής. Κανονικά το παρών θα δώσει και ο Γκούγκα που διεκδικεί μια θέση στην αρχική ενδεκάδα, ενώ ο Κυπαρίσσης εξέτισε την ποινή του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Ιλιε Ντουμιτρέσκου. Ο Κουτσοσπύρος υπέστη θλάση στη χθεσινή προπόνηση και η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό είναι αμφίβολη. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση και του Τσιώλη, ενώ νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Γιάντσεφ και Λαζανάς. ΑΙΓΑΛΕΩ: Με πολλά προβλήματα θα παραταχθεί το Αιγάλεω στο σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο στάδιο. Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Ποπόφ, Νικολόπουλος και ο Ψωμάς, καθώς και ο τιμωρημένος από τη διοίκηση Εντουσέι.