Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( σκηνες ντροπης με τους οπαδους να αποδοκιμαζουν τους παικτες του παοκ :: 16/1/2006 0:04:19) 

ΕΜΦΥΛΙΟΣ: Απίστευτο κι όμως αληθινό. Αποδέκτες της οργής των οπαδών του ΠΑΟΚ ήταν οι παίκτες της ίδιας τους της ομάδας

ΣΚΗΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Εμφύλιος στην Τούμπα

Το καζάνι σιγοέβραζε εδώ και καιρό. Ήταν φυσικό κι επόμενο, κάποια στιγμή να ξεχειλίσει. Κι αυτό συνέβη χθες. Ο ΠΑΟΚ είναι πλέον στην καρδιά ενός εμφυλίου! Οι "ψαγμένοι" οπαδοί του, κατά των υπολοίπων (που αγαπούν την ομάδα τους λιγότερο…), αλλά και των παικτών.

του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ

Οι οργανωμένοι της Θύρας 4 έβαλαν κατά πάντων, δεν δίστασαν να αποδοκιμάσουν ακόμη και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, επειδή τους ζήτησε να σωπάσουν. Ο 24χρονος φορ του ΠΑΟΚ, δεν άντεξε, βρήκε το σθένος να τα βάλει μ' όλη τη Θύρα 4 και στην Τούμπα διαδραματίστηκαν σκηνές ροκ! Μ' αυτά, που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό και την στείρα άρνηση, που βγάζει ένα κομμάτι των οπαδών του ΠΑΟΚ, κάποτε θα συνέβαινε κι αυτό.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, είχαν εκνευριστεί πριν από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, όταν άκουσαν ύβρεις στο ζέσταμα κι όχι μόνο από το γνωστό σύνθημα περί βαριάς φανέλας, που ακούγεται με την πρώτη ευκαιρία και μάλιστα μετά και από τα γκολ, που πετυχαίνουν (συνέβη και στην ισοφάριση στην Καλαμαριά). "Αν στραβώσει το παιχνίδι, δεν θα μας βοηθήσει κανείς. Μόνοι μας θα είμαστε. Γι' αυτό πάμε να πάρουμε το ματς για την πάρτη μας και την ομάδα" ακούστηκε μέσα στα αποδυτήρια, λίγο πριν βγει η ομάδα στο γήπεδο για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Το θέμα συζητήθηκε στις τάξεις των παικτών και μετά το παιχνίδι με την Καλαμαριά. "Δεν έχουμε την παραμικρή βοήθεια, δεν μας στηρίζει κανείς" ειπώθηκε τότε, ενώ ο Ζαγοράκης σκέφτηκε να τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος, αλλά τελικά το μετάνιωσε. Ίσως να το κάνει τώρα.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ του αγώνα, ο Σαλπιγγίδης (που αποδοκιμάστηκε και στο παιχνίδι με τον Ακράτητο, όταν έχασε δύο ευκαιρίες), ήταν σε κακή κατάσταση, έφυγε από τους πρώτους από το γήπεδο, χωρίς να κάνει καμιά δήλωση, κλείνοντας και το κινητό του τηλέφωνο. "Δυστυχώς ήμουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όταν συνέβη αυτό. Κι είναι πολύ δύσκολο, να είσαι ο σκόρερ του ΠΑΟΚ και να σε αποδοκιμάζουν" σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου για το συμβάν με τον Σαλπιγγίδη, ο Στέλιος Μαλεζάς. Με τον 24χρονο φορ του ΠΑΟΚ, πρόλαβε να μιλήσει για λίγο ο Γιάννης Γούμενος, ο οποίος λίγο αργότερα, δήλωνε στην κάμερα της ΕΤ-3 ότι "αυτά που έγιναν στο γήπεδο και οι αποδοκιμασίες κατά παικτών της ομάδας είναι καταδικαστέες και ο κόσμος θα πρέπει να χειροκροτεί τους παίκτες για την προσπάθεια που κάνουν".

Ο ΚΩΣΤΙΚΟΣ, από την πλευρά του, μίλησε για έναν εμφύλιο, που απειλεί τον ΠΑΟΚ. "Τον εμφύλιο τον γνώρισα μέσα από τις διηγήσεις του πατέρα μου και δεν θέλω να τον ζήσω. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ πρέπει να ενωθεί, γιατί διαφορετικά δεν μπορεί να βγει αισιοδοξία" είπε ο προπονητής του Δικεφάλου, που επισήμανε ότι "μ' αυτές τις συνθήκες, που επικρατούν στο γήπεδο, είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα να παίξει ποδόσφαιρο".