Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( η βεροια πηρε τον βαθμο (0-0) στο παγκρητιο :: 8/1/2006 20:54:33) 

Ο Ογκουνσότο… υποφέρει από το μαρκάρισμα του Β. Σαμαρά.

Η ΒΕΡΟΙΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ (0-0) ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ

Ενας για το δρόμο Δεν είχαν εμπνεύσεις οι επιθετικοί του Εργοτέλη και της Βέροιας στο μεταξύ τους παιχνίδι, οπότε τι να περίμενε κανείς πέραν της ''λευκής'' ισοπαλίας (0-0) στο Παγκρήτιο

Επιμέλεια ΠΑΝ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Ο Εργοτέλης βρέθηκε σε άσχημη μέρα. Προσπάθησε από το ξεκίνημα να επιβάλλει το παιχνίδι του, όμως σκόνταψε στην οργανωμένη άμυνα των φιλοξενουμένων. Οι παίκτες της Βέροιας είχαν ως βασική επιδίωξη να απονευρώσουν τα επιθετικά ατού των αντιπάλων τους και με ξαφνικές αντεπιθέσεις να αναζητήσουν το γκολ. Αμυντικά η Βέροια λειτούργησε αποτελεσματικά, αφού όσο κι αν προσπάθησαν οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες προϋποθέσεις. Στο 28' ο Ογκουνσότο από καλή θέση σούταρε άουτ, ενώ στο 79' η κεφαλιά του ιδίου εξουδετερώθηκε από τον Αποστολίδη.

Η ΒΕΡΟΙΑ ανέβηκε στην επανάληψη και έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 64' με τον Β. Σαμαρά, ενώ στο 93' το σουτ του Λαναρή πέρασε άουτ. ''Πόνταρα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και καταφέραμε να πάρουμε το βαθμό'', δήλωσε ο Στέφανος Γαϊτάνος, ενώ ο Μανώλης Πατεμτζής παρατήρησε: ''Έλειπε το καθαρό μυαλό και ήταν πολύ λογικό να μη μπορέσουμε να φθάσουμε στη νίκη''. Διαιτήτευσε ο Σταθόπουλος (Αθήνας).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πόζα, Ριζούλης (37' Σταυρακάκης), Αργυράκης, Γεωργόπουλος, Κένεντι, Χάγκεν, Κόβατς, Κεφαλούκος, Σουτζής (71' Τζανετής), Νατσέφσκι (46' Σκουλούδης), Ογκουνσότο. ΒΕΡΟΙΑ: Αποστολίδης, Κανακούδης, Σεμερτζίδης (46' Σαρηγιαννίδης), Γεωρφιάδης, Λαναρής, Β. Σαμαράς Β, Οικονόμου (84' Αλεξίου), Γκουέλα (89' Αραπέλης), Καβακάς, Δημήτρης, Δ. Σαμαράς.