Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Η ΟΜΑΔΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα μεγάλα ματς είναι για τις μεγάλες ομάδες. Με παίκτη ηγέτη τον Ριβάλντο, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό και τον «πέταξε» οριστικά εκτός τίτλου από την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου. Παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολλά προβλήματα στην αμυντική τους γραμμή κατάφεραν να χτυπήσουν τρεις φορές και στο τέλος να πανηγυρίσει.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ χτυπάει τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ωστόσο, ο παράγοντας τύχη έχει συντελέσει ώστε οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος σε τρία παιχνίδια να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους. Στις καθυστερήσεις λύγισαν τον ΠΑΟΚ, ακολούθησε ο Απόλλων Καλαμαριάς και η τριάδα συμπληρώθηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ

Φρέσκαρε την ομάδα του μετά από τα δύο παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Λάρισα και αυτό είχε ευεργετικές συνέπειες. Οι «κοκκινόμαυροι» παρατάχθηκαν με 3-4-3 και κατάφεραν για δεύτερο παιχνίδι να σκοράρουν στην αρχή και να αιφνιδιάσουν. Παρά την ισοφάριση ο Κατσαβάκης ρίσκαρε με τους Μουζαουί και Παρμαξίδη και στο τέλος χαμογέλασε κατακτώντας την πρώτη του νίκη με τον Απόλλωνα.