Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( τώρα... τρέχει - μια ερώτηση - δύσκολο, αλλά "άχαστο" - το μουντιάλ του στοιχήματος - ανεξάντλητη δεξαμενή :: 5/1/2006 22:06:15) 

Τώρα… τρέχει

Δικαιούται μια δεύτερη ευκαιρία ο Νικολάς Ταλιάνι; Ο Αργεντινός -με ιταλικό διαβατήριο- δεν έχει πείσει ως τώρα, αλλά από την ώρα που έμαθε ότι… μετράει ώρες στον Άρη, δείχνει άλλο πρόσωπο στις προπονήσεις! Έτσι δεν αποκλείεται, η ομάδα της Θεσσαλονίκης να αποφασίσει να τρενάρει τη λύση του συμβολαίου του, μήπως και ως το τέλος του μήνα χρειαστεί έστω και μια φορά τη βοήθεια του Αργεντινού. Κι αν στην ευκαιρία που θα πάρει, δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει, ποιος ξέρει; Μπορεί και να τη γλιτώσει…

Α.Τ.

Μια ερώτηση

Ρώτησε ένας φίλος: Τι μπορεί να είναι στην Ελλάδα κάποιος που… παίρνει πίσω τη Δευτέρα χρήματα που δάνεισε την Τετάρτη, για να γίνει μια δουλειά στην εταιρεία και αυτοαποκαλείται χρηματοδότης, δεν έχει αναλάβει ποτέ ευθύνη (με προσωπικό, ηθικό και υλικό κόστος) για ουσιαστικό θέμα, αναδείχθηκε υπό την ανοχή και στήριξη άλλων ανθρώπων, που ήθελαν να περάσει ένα συγκεκριμένο μήνυμα και πλέον, αφού έπεισε τον εαυτό του πως μπορεί να τα καταφέρει, προσπαθεί τώρα να πείσει και τους άλλους με διάφορες πρωτοβουλίες; Τώρα που το σκέφτομαι, δεν μπορεί μια απάντηση να είναι και… Πρόεδρος σε ομάδα;

Α.Τ.

Δύσκολο, αλλά "άχαστο"

Πώς το είπε ο κυρ Σάββας Θεοδωρίδης; "Το παιχνίδι με τον Ιωνικό είναι για τον Ολυμπιακό δυσκολότερο από εκείνο με τον Παναθηναϊκό"; Ε, λοιπόν, στη Νίκαια, που για άλλες ομάδες είναι γήπεδο… ταλαιπωρίας, ο Ολυμπιακός μετρά δέκα(!) διαδοχικές νίκες από το 1996 κι έπειτα! Η τελευταία απώλεια των "ερυθρολεύκων" στην έδρα του Ιωνικού ήταν τη σεζόν 1995-96, όταν είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι 2-2.

Δ. ΜΠ.

Το Μουντιάλ του στοιχήματος

Περισσότερα από 150 εκατ. ευρώ περιμένει ότι θα εισρέουν στα ταμεία του κάθε μέρα του Μουντιάλ 2006 το μεγαλύτερο γραφείο στοιχημάτων του πλανήτη, το βρετανικό "William Hill"! Αυτό προκύπτει από τις σχετικές έρευνες των Βρετανών, που υπολογίζουν ότι θα διπλασιαστούν τα πονταρίσματα σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση, το Μουντιάλ 2002. Αιτία της εντυπωσιακής αυτής αύξησης στην… πατρίδα του τζόγου, Βρετανία, θεωρείται ότι θα είναι οι σαφώς πιο λογικές ώρες των αγώνων, αφού λόγω της διαφοράς με την Ασία, οι αγώνες του Μουντιάλ 2002 ξεκινούσαν πρωί ή… μεσημέρι για τους Ευρωπαίους, ώρες που εκτός των φιλάθλων, δεν βόλευαν και τους τζογαδόρους!

Δ. ΜΠ.

Ανεξάντλητη δεξαμενή

Ποια είναι τα καυτά ονόματα από το εγχώριο μεταγραφικό παζάρι; Σηφάκης, Καπετάνος, Λαγός, Παπαζαχαρίας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Αραμπατζής. Όλοι τους αγωνίζονται σε ομάδες της Βορείου Ελλάδος κι άπαντες είναι στο στόχαστρο των τριών μεγάλων του κέντρου (εξαίρεση ο Αραμπατζής που έκλεισε από νωρίς στον ΠΑΟΚ). Όπως ακριβώς συμβαίνει όλα τα προηγούμενα χρόνια, όπου το τέως ΠΟΚ βρίσκει τις λύσεις που θέλει από τη δική μας αγορά, την ίδια ώρα που οι ομάδες της Θεσσαλονίκης δεν ξέρουν τις τους ξημερώνει (σε οικονομικό πάντα επίπεδο).

Δ.ΤΥΧ.