Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο παναγιωτοπουλος θεωρει αψυχολογητη την ενεργεια του μπρεϊσι :: 5/1/2006 21:40:57) 

Ο Αλέξης Παναγιωτόπουλος συχώρεσε τον Μπρέισι.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΕΪΣΙ

Συχωρεμένος αλλά αδικαιολόγητος

Ο Αλέξης Παναγιώτοπουλος αδυνατούσε ακόμη και χθες να εξηγήσει την αντίδραση του Μπράιαν Μπρέισι, που τον χτύπησε με αγκωνιά στο πρόσωπο, στη διάρκεια του προχθεσινού φιλικού παιχνιδιού του Ηρακλή με τον Μακεδονικό. "Δέχτηκα ένα απίστευτο κτύπημα, το οποίο θα μπορούσε να με έχει αφήσει στον τόπο. Θα μπορούσε να μου έχει προκαλέσει ζημιά, γιατί εκείνη τη στιγμή το σώμα μου ήταν χαλαρό. Επί δυόμισι ώρες ήταν σβησμένα όλα. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι προσπάθησα να τον κόψω σ' ένα κάρφωμα που επιχείρησε. Ξύπνησα μετά από δυόμισι ώρες στην κλινική που με μετέφεραν και όταν οι γιατροί μου έκαναν διάφορες ερωτήσεις», τόνισε ο Χαλκιδικιώτης παίκτης, που πληροφορήθηκε κι αυτός χθες τη συγγνώμη του Μπρέισι. "Δεν μπορώ να πω ότι δεν τη δέχομαι, όμως μου είναι αδύνατο να δικαιολογήσω αυτή την αντίδραση. Ήταν κάτι εντελώς αψυχολόγητο".

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ αισθανόταν καλύτερα χθες, αλλά οι γιατροί του συνέστησαν δυο με τρεις μέρες ξεκούραση, ενώ μπάλα θα πιάσει ξανά από βδομάδα. Ακόμη πάντως, δεν έχει αποφασίσει αν θα καταθέσει μήνυση εναντίον του Αμερικανού με το κοινοτικό διαβατήριο. "Δεν το έχω σκεφτεί. Θέλω να συνέλθω και θα δω πώς θα αντιδράσω". Είναι πολύ πιθανό πάντως να γίνει καταγγελία του Μπρέισι στον ΕΣΑΚΕ.

ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ επίπεδο χωρίς τον Κώστα Μάγλο, που δεν υπολογίζεται από τον Γιούρι Ζντοβτ, όπως και τους Γκρεγκ Τζένκινς και Θρασύβουλο Σφέικο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ στο Γαλάτσι. Η ακτινογραφία στην οποία υποβλήθηκε χθες ο Αμερικανός σέντερ ήταν καθαρή και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην Ένωση όπως και ο Σφέικος, αλλά και ο Κούρτοβιτς που προπονήθηκε χθες κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Κανονικά γυμνάστηκε και ο Λαβέλ Φέλτον που δεν έπαιξε κόντρα στον Μακεδονικό σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση στις πληρωμές.

Ν.ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ