Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( η λαρισα διοργανωσε το πιο πετυχημενο ολ σταρ γκεϊμ :: 27/2/2006 20:02:44) 

Τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα δεν έλειψαν από το 14ο Ολ σταρ γκέιμ.

Η ΛΑΡΙΣΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΟΛ ΣΤΑΡ ΓΚΕΪΜ

Κέρδισε το στοίχημα

Το πιο πετυχημένο Ολ σταρ γκέιμ ανήκει στο παρελθόν. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία αποδεικνύοντας πως η Λάρισα ήταν η ιδανική επιλογή για να φιλοξενήσει τη γιορτή.

του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ

Ο κόσμος της Λάρισας διψά για μπάσκετ και η εικόνα τού ασφυκτικά γεμάτου κλειστού της Νεάπολης αποτελεί την καλύτερη απόδειξη πως η θεσσαλική πρωτεύουσα δικαιούται και με το παραπάνω να εκπροσωπείται με δυο ομάδες στην Α1. Εκτός από τους 5.000 φιλάθλους που κατέκλυσαν το γήπεδο, δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα, υπήρχαν άλλοι 800 που έμειναν απ' έξω επειδή έφτασαν καθυστερημένα και δεν κατάφεραν να μπουν. Δικαιολογημένα ο Βασίλης Οικονομίδης αισθανόταν δικαιωμένος αλλά και χαρούμενος που ανατέθηκε στη Λάρισα η διοργάνωση του 14ου Ολ σταρ γκέιμ. "Κατά γενική ομολογία ήταν το πιο πετυχημένο Ολ σταρ γκέιμ που έγινε ποτέ. Δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι θα μας δικαίωνε η Λάρισα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και μετέτρεψε το Ολ σταρ γκέιμ σε γιορτή, όπως του αρμόζει", δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ φορά στην ιστορία του θεσμού το παιχνίδι έληξε ισόπαλο (97-97) με απόφαση διαιτητών, παικτών και προπονητών και ήταν μια καλοδεχούμενη πρωτοτυπία που χαιρετίστηκε μάλιστα απ' όλους.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ οι άδειες κερκίδες το Σάββατο, στον αγώνα των ελπίδων του Βορρά και του Νότου, αλλά και η προχειρότητα με την οποία αντιμετώπισαν οι παίκτες τον διαγωνισμό καρφωμάτων που αποτελεί το πιο θεαματικό ίσως κομμάτι ενός Ολ σταρ γκέιμ. Πλην ελαχίστων περιπτώσεων οι παίκτες δεν είχαν προετοιμαστεί και το θέαμα στον σχετικό διαγωνισμό δεν ήταν αντάξιο μιας τέτοιας εκδήλωσης.