Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( σε ποιον απευθύνεται; - ψάχνονται για γήπεδο - εστειλε το μήνυμα - μαζί και ο μαλέσεβιτς :: 24/1/2006 20:55:00) 

Σε ποιον απευθύνεται;

Ο πρόεδρος της Μακάμπι, Σιμόν Μισράχι όχι μόνο δεν προσκάλεσε ποτέ τον Θανάση Τζεβελέκη (φωτογραφία) για δείπνο, όχι μόνο δεν παρακολούθησαν μαζί το παιχνίδι, αλλά κανείς από την Μακάμπι δεν ήξερε το παραμικρό για όλα αυτά που ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης έλεγε πως έγιναν! Ο κ. Μισράχι δεν ήταν καν στο Τελ Αβίβ, ενώ ποτέ δεν παρακολουθεί αγώνες της ομάδας μέσα στο Γιαντ Ελιάου. "Ο κύριος Μισράχι λείπει εκτός Ισραήλ εδώ και μέρες. Αποκλείεται να συνέφαγε με τον πρόεδρο του Άρη. Θα συναντήσει την ομάδα αύριο (σ.σ. σήμερα) στο Μιλάνο", είπε χθες ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Μακάμπι, Μάικ Κάρνον. Μιλήσαμε και με άλλους ανθρώπους στο Τελ Αβίβ που ασχολούνται με την ομάδα της Μακάμπι και επιβεβαιώθηκαν τα όσα είπε ο εκπρόσωπός της. Αλήθεια, κύριε Τζεβελέκη, σε ποιους απευθύνεστε και λέτε τέτοιες ιστορίες; Σε βλάκες; Αυτό πλήττει το σωματείο του Άρη, το οποίο σας έχει τοποθετήσει σε αυτή την θέση και οφείλετε να γνωρίζετε τι πράττετε και γιατί… Αυτά προς το παρόν.

Γ. ΣΥΡ.

Ψάχνονται για γήπεδο

Δεν ψάχνει μόνο για παίκτη ο Άρης… Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, οι "κίτρινοι", για την ακρίβεια ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης, ολοκληρώνει την έρευνα στην περιοχή της Πυλαίας και έχει βρει χώρο για να κατασκευαστεί εκεί το κλειστό γήπεδο μπάσκετ της ομάδας! Υπάρχουν επαφές και με τον δήμο Πυλαίας και με την εταιρεία που θα αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου. Λεπτομέρειες προσεχώς…

Γ. ΣΥΡ.

Εστειλε το μήνυμα

Αφού δεν μπορούμε να πληρώσουμε τους υπάρχοντες παίκτες γιατί να φέρουμε κάποιον άλλον", αναρωτήθηκε δικαιολογημένα ο Γιούρι Ζντοβτς στη χθεσινή συνάντηση με τους διοικούντες της ΚΑΕ. Ο Σλοβένος δεν μπορεί να καταλάβει ορισμένα πράγματα όσο κι αν προσπαθήσει. Έστειλε πάντως ορισμένα μηνύματα, τα οποία θα πρέπει να τα πάρουν οι παράγοντες της ομάδας.

Ν. ΚΑΡ.

Μαζί και ο Μαλέσεβιτς

Η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας του Ηρακλή έγινε χθες πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης. Παρόντες ήταν όλοι οι παίκτες και αυτοί που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού αλλά και ο Μπόγιαν Μαλέσεβιτς παρότι τυπικά δεν ήταν ακόμη παίκτης της "κυανόλευκης" ομάδας.

Ν. ΚΑΡ.

Το ακούσαμε και το διαβάσαμε κι αυτό. Ο Ηρακλής λέει ήταν έτοιμος να φέρει τον Ντένις Τράμελ, ο οποίος αγωνιζόταν στο πασίγνωστο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης για να αντικαταστήσει τον Λαβέλ Φέλτον (φωτογραφία), τον καλύτερο παίκτη του δηλαδή κι αυτόν που ο Ζντοβτς ήθελε και θέλει να κρατήσει στην ομάδα. Ολόκληρος θόρυβος έγινε την περασμένη βδομάδα για την παραμονή του Αμερικανού, αλλά ο Ζντοβτς σύμφωνα με κάποιους πρότεινε την αντικατάστασή του, παραμονές του κρίσιμου αγώνα με τον Άρη. Άραγε ο Τράμελ το ήξερε ότι παραλίγο θα ερχόταν στη Θεσσαλονίκη;

Ν. ΚΑΡ.

Καταφύγιο σε ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ, βρήκαν 160 άστεγοι στην Κωνσταντινούπολη. Η ισχυρή χιονόπτωση, υποχρέωσε τους υπεύθυνους του γηπέδου να τοποθετήσουν κρεβάτια στο παρκέ και να προμηθεύσουν με κουβέρτες τους άστεγους, προκειμένου να αντέξουν το πολικό ψύχος.