Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( επισημες ανακοινωσεις και εναρξη λειτουργιας :: 24/1/2006 20:47:19) 

Οι παίκτες του Άρη πέτυχαν μια σημαντική νίκη και περιμένουν καλύτερες μέρες στην δύσκολη προσπάθεια της ανόδου.

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Αποκαλυπτήρια για τη Λέσχη

Με ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της (www.arismembers.gr), η Λέσχη Φίλων Άρη "καλεί όλους τους φίλους της ομάδας στην ιδρυτική διακήρυξη της Λέσχης την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στο Grand Hotel (Μοναστηρίου 305). Η παρουσία όλων θα μας δώσει την ευκαιρία να αναπτύξουμε και να αναλύσουμε το σχέδιο της Λέσχης που αποτελεί την πρότασή μας για την αγαπημένη μας ομάδα. Το χθες χάθηκε. Το αύριο είναι αμφίβολο. Το σήμερα υπάρχει και μας ανήκει. Ήρθε η ώρα να το αξιοποιήσουμε".

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, που αναμένεται με ενδιαφέρον αφού σε κάθε περίπτωση θα σηματοδοτήσει εξελίξεις, θα γίνουν όλες οι σχετικές με την έναρξη λειτουργίας της Λέσχης ανακοινώσεις. Θα διανεμηθεί το καταστατικό για όποιον επιθυμεί να το μελετήσει και βέβαια θα ξεκινήσουν οι εγγραφές των ενδιαφερόμενων, έπειτα από την παρουσίαση των πενήντα ιδρυτικών μελών, μέσα στα οποία λέγεται ότι βρίσκονται στελέχη της αρειανής οικογένειας από κάθε τάση.

ΑΜΕΣΟΣ στόχος είναι, έπειτα από την πρώτη περίοδο εγγραφών και ενίσχυσης της προσπάθειας να προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη της επόμενης διοίκησης της ΠΑΕ Άρης. Η Λέσχη θα εκπροσωπείται από το δικό της διοικητικό συμβούλιο που θα αναδειχθεί μέσα από διαδικασία που θα ανακοινωθεί σήμερα από τα στελέχη της ΠΑΕ που θα προβούν στην παρουσίαση του εγχειρήματος.